Mi a teendő, ha egy háziorvos zaklatja a lányom?
Voltunk egyszer helyettesítésen a Vahot utcai rendelőben egy doktornál és azóta facebookon írogat a lányomnak. Hogy szívesen találkozna vele rendelés után, meg milyen aranyos és bájos stb...
Épp most lett nagykorú, de szólt, mert már ez neki is sok. Zaklatásnak ez még nem minősül, de az ilyen pedofil hajlamúakkal mit lehet kezdeni?
Semmit. Nagykorú a lány, visszautasíthatja, ha nem akar vele ismerkedni. Visszaírhat neki, hogy nem akar találkozni vele rendelés után. Ennyi.
Nem tudom, mi a sok abban, ha egy férfi csinosnak, bájosnak talál egy nagykorú lányt. Ez természetes és az is, ha ezt tudtára adja.
És nem kell ezért lepedofilozni!!! Teljesen természetes, ha egy érett férfinek egy érett nő tetszik!!! Akárhány éves is a férfi. Gond persze akkor van, ha nagyon nagy a korkülönbség, ezt nem írtad, mekkora, de a pedofília nem azt jelenti, hogy nagykorúakhoz vonzódik valaki.
ma 02:48 voltam.
Nem akarlak megbántani, de tényleg kamunak tűnik. Szerintem az a nem normális, ha egy nagykorú lány nem tud maga visszautasítani valakit, akivel nem akar ismerkedni és a szülőjéhez rohangál tanácsért. Te is nagykorúnak tekinted, úgy nevelted, hogy tényleg felnőtt legyen?
Bocsánat, ha bántó voltam, de ez kikívánkozott belőlem.
"Köszi, hogy írtál..."
Na most akkor miről is beszélünk?
"Zaklatásnak ez még nem minősül"
Melyik államban?
"32 és nem gondolom, hogy ez még belefér kategória. Ismerkedhetne a saját korosztályával is."
Hát az pedig még az. 15év sincs köztük.
"Egy hü*ye ribi a lányod O.o"
Egyetértek. A lányt kéne mindennap háromszor felpofozni!
Ha ez igaz, akkor pedig ne haragudj, de nem értem a problémát. Csupán a bemásolt levél alapján tudok persze véleményt alkotni, de nekem ez így jön le:
- tényleg válaszlevél, tehát a lányod is írt neki, a levél stílusából tekintve pedig egyáltalán nem elutasítóan.
- nem találok benne semmi sértőt, undorítóan nyomulót, félelmet keltőt... magyarán semmi rosszat.
- 18 éves lánynak udvarolni NEM pedofil dolog!! Ha a lányodnak mégsem tetszik, akkor pedig mondja meg, vagy legalábbis ne reagáljon, törölje facebook-ról, stb. Azt már csak nem gondolod, hogy megtámadja majd valahol az utcán?? Akkor meg mi a gond, nem kötelező facebook-on levelezni senkivel, ez így nem zaklatás! A lányod maga dönti el, hogy mennyit enged, és minél mondja, hogy ez már sok, állj.
Amúgy meg megáll az ész, ha manapság egy férfi udvarol az máris "pedofil", meg "zaklató"??? Nem csoda, hogy már kb. csak a nőknek kell kezdeményezni. Én pl. örülnék, ha én tetszenék meg valakinek, és írna nekem. Ha pedig soknak tartanám, leépíteném. Ennyi.
mármint úgy értem, mindenki örülne egy orvos udvarlónak.
nők is, szülők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!