Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi alapon kap plusz pontot az...

Mi alapon kap plusz pontot az egyetemi felvételin egy kisebbségből származó egyén?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 19:45
 1/5 valakiakitnemismersz ***** válasza:
71%
jáj hát azért mert ők rajok te meg nem egyszerű.lehet jobban él nálad akkor is ő kap plusz pontot mert állítólag nagyon nehéz nekik a segélyből élni meg amúgy is a "kötsög" Magyar állítólag elnyomja "szegénykéket".
2011. máj. 19. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

azért, hogy kisebbségi, semmilyen pluszpontot nem kap senki.

Azért kaphat, hogy hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű, annak meg megvannak a maga kritériumai, amik ugyanazok a kisebbségiekre és a többségiekre is.

2011. máj. 19. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nem tökmindegy? úgyse jut el odáig...
2011. máj. 20. 01:02
 4/5 tetris ***** válasza:
100%
Szerintem talán három főről lehet szó max.
2011. máj. 20. 11:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Na tisztázzunk valamit, de sürgősen, hogy a rasszisták is megértsék. Ahhoz, hogy valaki pluszpontot kapjon hátrányos helyzet címen, NEM kell cigány származásúnak lenni. Én is kaptam, pedig nem vagyok cigány származású még részben sem, egyetlen cigány nincs a családban. Ettől függetlenül hatalmas baromságnak, és diszkriminációnak tartom ezért pluszpontot adni, én tuti beszüntetném, persze bolond nem vagyok, hogy ha már egyszer járt nekem, akkor ne használjam ki.
2011. máj. 20. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!