Mi alapon kap plusz pontot az egyetemi felvételin egy kisebbségből származó egyén?
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 19:45
1/5 valakiakitnemismersz válasza:
jáj hát azért mert ők rajok te meg nem egyszerű.lehet jobban él nálad akkor is ő kap plusz pontot mert állítólag nagyon nehéz nekik a segélyből élni meg amúgy is a "kötsög" Magyar állítólag elnyomja "szegénykéket".
2/5 anonim válasza:
azért, hogy kisebbségi, semmilyen pluszpontot nem kap senki.
Azért kaphat, hogy hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű, annak meg megvannak a maga kritériumai, amik ugyanazok a kisebbségiekre és a többségiekre is.
3/5 anonim válasza:
nem tökmindegy? úgyse jut el odáig...
4/5 tetris válasza:
Szerintem talán három főről lehet szó max.
5/5 anonim válasza:
Na tisztázzunk valamit, de sürgősen, hogy a rasszisták is megértsék. Ahhoz, hogy valaki pluszpontot kapjon hátrányos helyzet címen, NEM kell cigány származásúnak lenni. Én is kaptam, pedig nem vagyok cigány származású még részben sem, egyetlen cigány nincs a családban. Ettől függetlenül hatalmas baromságnak, és diszkriminációnak tartom ezért pluszpontot adni, én tuti beszüntetném, persze bolond nem vagyok, hogy ha már egyszer járt nekem, akkor ne használjam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!