Könnyű testi sértés-zaklatás-nemi erőszakot elkövető egyén miért van szabadlábon?
nagyon hosszú lenne leirni az esetet,de én vagyok sajnos az áldozat.bent tartották 24 óráig és kint van,mert a nyomozás még nem zajlott le.Mire számithatok?????
Nagyon félek!!
Mert a rendőrség csak őrizetbe vehet valakit, maximum 72 órára. Ha az ügyész úgy véli, hogy esély van az előzetes letartóztatás elrendelésére, akkor ezt indítványozza a bíróság felé. A bíró dönti el, hogy megkapja-e az előzetet, vagy nem. Ha nem kapja meg, vagy ha már eleve az ügyész úgy érezte, hogy nem érdemes az előterjesztést sem megtenni, akkor szabadítják az embert.
Nem a rendőrség "hibája" ha kiengedik...
köszönöm a válaszotokat.
sajnos nem rendeltek el távoltartást.ha megjelenuk itt a lakásomnál akkor hivjam a rendőrséget és 3 nap távoltartást tudnak adni.
de holnap ugyis mennem kell a rendőrségre és megkérdezem mi van ilyenkor.
mert ki sem merek menni.
Általában ez akkor történik, ha kisebbségi az elkövető!
Én azért, mert nem volt nálam személyi tovább bent voltam mint az, akit rabláson értek:)
Ez már csak ilyen:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!