Tapasztalt valaki forgótáras gázpisztolyok terén? Milyet érdemes venni, esetleg milyet nem?
Nekem egy Röhm RG89s van. Valami 30e körül vettem, megbízható, jól rejthető, és gumibarát!
Valóban, az Rg-vel, és a HW-vel nagyon nem nyúlhatsz mellé.
Ezeken belül a típus buxafüggő. Talán legolcsóbb az Rg 59N,
újan huszonezer forint. Csak újat vegyél, a használt lutri, még akkor is ha "csak kipróbálva volt, 3 lövéssel.(tokrepedés, dobrepedés, kráteres kakas, stb)
Az olasz, és török felejtős.
Csak megjegyzem, hogy a belinkelt fotón az "n" típus látható, ami nem gumizható dobból.
Érdekes a 2. komment is, ha 5 lépésről lőttél, és 5 mp kellett a hatáshoz, egy késsel feléd rohanó támadó esetében, hát én nem kötnék veled életbiztosítást alkuszként.
Első válaszoló.
Valószínü nekem is ez lesz.
A Röhm RG89s és a Röhm RG89n közt mi a különbség?
Az "s" típus gumibarát, ami annyit jelent, hogy a dobba betuszkolható a 8,2-es, ill a 10 mm-es gumilövedék, ami az akasztók "szellőssége" miatt kilőhető. Jelenleg nem kapható
újan. Használtan meg felejtős, mert mivel nem gumizásra készült, nem tudni mennyit volt gumival "megerőszakolva".
Gáz+gumizhatónál esetleg az Alfa G-30 jöhet számításba, az bírja a tesztek szerint a nyúzást.
Szal, azt kell eldöntened, mire kell, meg hogy ragaszkodsz-e a gumizáshoz.
Viselésre(bár szabályellenes) az ilyen öszvér megoldás megfelelő, bízva, hogy a rend éber őrei nem néznek bele a dobba egy esetleges ellenőrzéskor.
Ha portavédelemre kell, akkor Keserű Béla eleve gumizásra készült fegyverei. (Omerta, Onesta, Dragon? Home Defender)
Ezek egyébként sokkal hatékonyabbak a mezei gáznál, bár több gyakorlást igényelnek. Száz joul körül teljesítenek, ami megfelel egy lórúgásnak, bekapva kettőt felsőtestbe, nem nagyon van válasz...
Még amivel számolj! A gumisnál, (ami arra készült), úgy van kitalálva az energia, és a lövedék keménysége, hogy ne csusszanhasson be a testüregbe, ám közelről képes csontot törni. Az öszvéreknél ez nem garantált, és sok kínos magyarázkodáshoz vezethet.
Ha van kérdésed, segítek.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:35
Persze, rá is van írva, de az volt "kéznél" és kinézetre tök egyforma az "S", és az "N", így illusztrációnak teljesen megfelelő!
:)
A válasz megírásának időpontja: ma 05:35
Én meg úgy tudtam, hogy az RG89s pont gumizásra készül, ebbe a lökött országba, ahol a szerelt gumilőszeres be van tiltva!
A dobot nem károsítja a 8,2-es gumigolyó, simán belecsúszik. Kilövéskor pedig szépen "átbújik" az akasztó alatt, és egyben is marad. Tűrhető szórásképet ad.
:)
Nem arra készült, csak alkalmas rá.
Előnye, hogy ha közterületen viseled gumizva, nem biztos, hogy lebuksz vele.
Hátránya, hogy a kis lövedékátmérő, az ismeretlen keménység, egy izmosabb (pl. lila Lapua) tölténnyel kombinálva, könnyen becsusszan a testbe. Bár, ha az életed múlik rajta, akkor nem szempont.
Hozzáértő iszapszemű ráják szerint, a 8,2-essel kell gyakorolni, akcióra a tízest tartogatni.
Nekem egy 18mm-es Onesta figyel az éjjeli szekrényen, csendesen várva, hogy szolgálatba léphessen.
A válasz megírásának időpontja: ma 05:42
De a Keserű féle fegyvereket nem viheted ki (hivatalosan) az utcára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!