Önkényuralmi jelképpel ellátott terméket el lehet adni interneten, vagy meg lehet venni internetről?
Figyelt kérdés
Ha nekem van egy gyűjteményem és el szeretném adni, vagy bővíteni a gyűjteményem, akkor ezzel bajba lehet kerülni?
Pl: Horog keresztel ellátott kést, bélyeget stb...
2011. júl. 1. 13:17
1/6 anonim válasza:
Nem kerülhetsz bajba, mert ezek történelmi tárgyak.
2/6 anonim válasza:
Véleményem szerint csak nyilvános helyen nem mutogathatod.
Javaslom az adott aukció oldal szabályzatát megnézni, vagy esetleg az üzemeltetőnél érdeklődj, de szerintem ez belefér a jog adta lehetőségekbe.
Bár volt olyan id*óta is , aki a Heineken gyárat akarta beperelni a vörös csillagért, a sörcimkén.
3/6 A kérdező kommentje:
gyors válaszokat köszönöm, utána nézek az oldal szabályzatában, erre nem is gondoltam köszönöm még egyszer.
2011. júl. 1. 13:34
4/6 anonim válasza:
Engem zártak ki emiatt internetes árverésről.Az a megoldása, hogy a jelképet "kitakarod".
Vagy a tárgyon, vagy a képen szerkesztesz egy fekete négyzetet, vagy egy kört, stb...
5/6 anonim válasza:
Ha 100 fajta Heineken sörösüveg-gyűjteményed van szerintem nem gond.
6/6 anonim válasza:
Ezért kitiltottak? Ez nevetséges! Történelmi oktatás céljából a tankönyvekben is bent vannak az önkényuralmi jelképek, egy gyűjtői tárgyon is rajta lehet. nagy IQ betyár üzemeltető lehet az ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!