Milyen büntetésre számíthatók?
Tegnap este a 68as busszal jöttem haza és volt rajta egy 17éves lány.A Kozma utcai börtönél felszállt 2 "idegen lény"
(aki nem tudná romák) és kb. 5perc múlva elkezdték fogdosni a lányt 1x rájuk szóltam és úgy csináltak mintha meg sem hallották volna még 1x rászóltam erre vissza szóltak hogy kussoljak mert elmetélik a torkom mikor rájuk szóltam harmadjára oda jöttek keménykedni felálltam és az egyik beállt boksz állásba és ütni akart egyet ököllel de elkaptam a kezét és úgy 2törtem a lábamon a kezét hogy nyílt törése lett(azonnal össze sírta magát a beképzelt nyomorék)a másik rosszabbul járt mert mikor elővette a kb 10cm hosszú pillangó kését reflexből úgy halántékon vertem hogy össze esett.A rendőrök kijöttek bevittek és le rabosítottak illetve vallomást tettem A lány aki a buszon volt ö is tett vallomást (miután kijöttünk a rendőrségről elmondta hogy azt mondta a vallomásában hogy neki álltak fogdosni én rájuk szóltam 3x és oda jöttek embereskedni és az egyik mikor arcra megütött volna én elkaptam a kezét és ketté törtem a másikat pedig mikor elövette a kést reflexből pofán csaptam és a halántékát találtam el.A busz sofőr is tett vallomást az "idegen lények ellen".)
Mennyit számít pl hogy 2éve K1-es küzdősportra járok?Illetve mi lehet a büntetése ha engem találnak bűnösnek?
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:01
Ez jó tanács.Ha arra kerül a sor akkor ezt fogom monani
A pillangókésest meg is ölhetted volna. Ha az életedet veszélyezteti(és a késsel veszélyezteti), jogod van hozzá.
Kár, hogy még életben van még.
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:30
Igaz hogy nem szeretem öket (söt legyen akár türbegisztáni tök mindegy) de azért nem ölök.Még egy kutyát sem ölnék meg ha tudnám hogy nagyon beteg és elkéne altatni akkor sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!