Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » El nem végzett szolgáltatásoké...

El nem végzett szolgáltatásokért miért küld a szolgáltató számlákat csekkeket?

Figyelt kérdés
A szülői házban az Öcsém lakott 2007. ben elhunyt ezt bejelentettük a szolgáltatónak aki azt a válasz adta ha van , ha nincs szolgáltatás azt akkor is fizetni kell, a házban 2007. évtől senki nem lakik, most a bátyám vette át e számlát aki felszólította a szolgáltatót hogy a bejelentéseket vegyék tudomásul, s csalási szándékkal ne küldözgessenek semmilyen számlákat. kérdezem jogos e a felszólítás ? valamint az eddigi befizetéseimet kérhetem e a szolgáltatótól hogy a túlszámlázás összegét térítsék vissza részemre?
2011. ápr. 22. 13:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
az előző kérdésedre pedig, ha nincs örökös, akkor a házra sincs örökös, tehát az önkormányzaté lesz, ők pedig amíg nem lakik ott bérlő addig lemondják a szolgáltatást, majd a bérlő vagy új lakó beköltöztével újra igénylik. Ennyire egyszerű.
2011. ápr. 25. 10:39
 12/12 A kérdező kommentje:
Számtalan hivatalos szolgáltatás lemondása megszüntetési kérelmeim vannak amiket elutasítottak mondván ha van ha nincs szemétszállítás akkor is fizetni kell, ezt visszamondani megszüntetni nem lehet, az örökös fizesse ki az el nem végzett szolgáltatást is. Mivel a szolgáltató végrehajtási eljárást kezdeményezett, ezért én a bíróságra mentem az ügyben.
2011. ápr. 25. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!