Csak azzal az indokkal, hogy nő vagyok a munkáltató elutasíthatja a jelentkezésem annak ellenére, hogy az összes kvalitásnak megfelelek és a hirdetésben nem volt feltüntetve a jelentkezők neme?
17:51 - es Te akkora álomvilágban élsz,hogy csak na.
Manapság már a takarításhoz is kérnek OKJ-t és az előnyben van akinek van róla papírja!
Nem kell azért hibáztatni a kérdezőt mert nem tud még wc pucolónak se elmenni.!
Megjegyezném,hogy OKJ-m van és már Én is ,,túlképzet" vagyok a takarításhoz!
Aki lefikázza a kérdezőt meg beszólogat neki, az szerintem ássa el magát, mert csak a saját tudatlanságáról tesz tanúbizonyságot. A "wc-s" válaszoló meg tényleg álomvilágban él, vagy éretlen taknyos.
Ugyanis én is pont ebben a cipőben vagyok nagy részben, mint a kérdező. A diplomámmal nem tudok elhelyezkedni, mert alig van arra a szakmára felvétel. Alsóbb kategóriájú munkákra meg már "túlképzett" vagyok, pedig elvégezném azt is. Biztos ez is az én hibám, persze.
Elméletben ez nem lehetne indok. Gyakorlatban azonban, ha jól végiggondolod, az, hogy alkalmaz egy fő női alkalmazottat, az neki óriási beruházás. Gondolom, nincs női mosdó, női öltöző...
A túlképzetteknek: az egyik barátnőm úgy kapott állást, hogy "elfelejtette" beleírni a két diplomáját, illetve az olyan plusz dolgokat sem írta bele, ami az adott munkakörhöz nem kapcsolható.
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:18
Ez a mosdós, öltözős dolog eszembe se jutott eddig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!