Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Csak azzal az indokkal, hogy...

Csak azzal az indokkal, hogy nő vagyok a munkáltató elutasíthatja a jelentkezésem annak ellenére, hogy az összes kvalitásnak megfelelek és a hirdetésben nem volt feltüntetve a jelentkezők neme?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 22:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem indok nélkül is elutasíthatja bármikor. De kitartás, én felvennélek!
2011. ápr. 19. 00:42
 12/24 anonim ***** válasza:
87%

Indok nélkül valóban elutasíthatja, viszont azzal az indokkal nem, hogy mert nő. Ha egy ilyen felvételi elbeszélgetésre tanú is van akkor máris lehet menni a munkaügyi bíróságra. :)

Hangfelvételt azért nem javasolnám mert arra is külön törvények vannak.

2011. ápr. 19. 06:21
 13/24 anonim ***** válasza:
74%

Sorstársnak érzem magam Veled.

Nekem éppenhogy olyan semleges szakmám van csak ,hogy azt még a köműveskedéssel is lehet párosítani így el szoktak utasítani.

Volt aki konkrétan megkérdezte,hogy édesapa testvér?no'h hát kinek tetszik-e keresni az állást?Mondom magamnak...Kinevetett teljes mellszélességgel és közölte,hogy bocs ffi-ra gondoltunk de vn segédmelósnak hely 400 Ft/óra de azért had a szakmámmal jelentsen be mert futnia kell mindig egy xyz kertésznek különben nem mehet a bolt.Nah ekkor küldtem el végképp a jó édes muterjába.

Rendesen hülyének nézik az embert.

Kitartás Én már több mint egy éve próbálkozok.

2011. ápr. 19. 06:38
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

A munkáltató attól fél hogy ha szülsz akkor nem jársz be 1-2 évig. Szerintem.

Mond azt hogy a csajokat szereted.

2011. ápr. 19. 12:22
 15/24 A kérdező kommentje:
Lehet feltüntetek, folyamatban lévő nemváltoztató műtétet az életrajzban.. :D
2011. ápr. 20. 09:54
 16/24 anonim válasza:
0%
Figyelj addig keress munkát amíg nem találsz. Az a baj hogy csak panaszkodtok de dolgozni azt aztán nem is akartok, meny el takarítónak Wc-nek stb ahol keresnek dolgozókat. Na ?????????,
2011. ápr. 26. 17:54
 17/24 A kérdező kommentje:
Ma 12 telefont engedtem el...a segédmunkástól az adminisztrátorig. Mindenhonnan elhajtottak. Délelőtt a munkaügyön voltam, hátha valamilyen állást fel tudnak ajánlani. De sokáig már keresgélni se tudok, mert minden tartalékom kezdem felélni, ha pedig az is elfogy aztán már se telefon se internet az útiköltségről meg ne is beszéljünk.
2011. ápr. 26. 18:16
 18/24 A kérdező kommentje:
még megjegyezném, hogy az önkormányzatnál is jelentkezem már utcaseprőnek, de ahhoz meg túlképzett vagyok, azokat a helyeket megtartják a 8 általánost végzeteknek.
2011. ápr. 26. 18:18
 19/24 anonim ***** válasza:
Diplomád van és ilyen buta kérdést teszel fel? Ne legyünk már ilyen naivak.....
2011. ápr. 26. 19:19
 20/24 A kérdező kommentje:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:19

Nem jogi diplomám van...így azán el se tudok igzodni, hogy az EU-s irányelvekből mi az amit törvény is szabályoz itthon

2011. ápr. 26. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!