Csak azzal az indokkal, hogy nő vagyok a munkáltató elutasíthatja a jelentkezésem annak ellenére, hogy az összes kvalitásnak megfelelek és a hirdetésben nem volt feltüntetve a jelentkezők neme?
Indok nélkül valóban elutasíthatja, viszont azzal az indokkal nem, hogy mert nő. Ha egy ilyen felvételi elbeszélgetésre tanú is van akkor máris lehet menni a munkaügyi bíróságra. :)
Hangfelvételt azért nem javasolnám mert arra is külön törvények vannak.
Sorstársnak érzem magam Veled.
Nekem éppenhogy olyan semleges szakmám van csak ,hogy azt még a köműveskedéssel is lehet párosítani így el szoktak utasítani.
Volt aki konkrétan megkérdezte,hogy édesapa testvér?no'h hát kinek tetszik-e keresni az állást?Mondom magamnak...Kinevetett teljes mellszélességgel és közölte,hogy bocs ffi-ra gondoltunk de vn segédmelósnak hely 400 Ft/óra de azért had a szakmámmal jelentsen be mert futnia kell mindig egy xyz kertésznek különben nem mehet a bolt.Nah ekkor küldtem el végképp a jó édes muterjába.
Rendesen hülyének nézik az embert.
Kitartás Én már több mint egy éve próbálkozok.
A munkáltató attól fél hogy ha szülsz akkor nem jársz be 1-2 évig. Szerintem.
Mond azt hogy a csajokat szereted.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:19
Nem jogi diplomám van...így azán el se tudok igzodni, hogy az EU-s irányelvekből mi az amit törvény is szabályoz itthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!