Mi történik, ha valaki nem fizeti a TB-t és súlyos beteg lesz? Hagyják meghalni?
Nem. Amennyiben életmentő beavatkozásra van szüksége, azt megejtik. Utána kiállítják neki a kezelésről a számlát. (És persze be is hajtják, ha nem fizeti ki.)
Ha gombás a lábkörme, vagy fáj a bal füle, azt nem fogják kezelni.
Pedro
Dehogy hagyják !
Ugyanúgy meggyógyítják mint mást,csak a kezelés után kiszámlázzák neki a költségeket . Ez akár több százezer forint is lehet.
Ugyanazt. Életmentő beavatkozást végrehajtják, a nem életmentőt pedig nem. A hajléktalanon max. nem tudják behajtani...
Pedro
"Ha gombás a lábkörme, vagy fáj a bal füle, azt nem fogják kezelni. "
Már mért ne kezelnék? Ők is a pénzből élnek.
14:52:
PÉNZÉRT mindenkit kezelnek. A kérdés utolsó részéből ("Hagyják meghalni?") arra következtettem, hogy a kérdezőt az érdekli, hogy azzal mit csinálnak, aki nem fizet TB-t és nincs pénze kifizetni az orvosi beavatkozást.
Evidens, hogy aki KIFIZETI a kezelését, annak mindent elvégeznek - ezért nem lett volna érdemes kiírni a kérdést.
De ha félreértettem volna, akkor elnézést kérek.
Pedro
én amúgy azt nem értem, hogy jelenleg ott tartunk, hogy elmehetsz egy magán kórházba, mert ott is kiszámlázzák neked, de akkor szállodai körülmények vannak napi 8 ezerért, és legalább korrektül is ellátnak és bánnak veled, míg egy államiban nem igazán, és sokkal többet fognak kiszámlázni
Nekem volt térszalag-műtétem magán klinikán, az egész felszívódó csavarokkal volt 110 ezer Ft mindennel együtt, na most gondolom én, ez államiban a többszöröse lenne, és még klasszul el is csesznék (ahogy szokták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!