Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Többszöri csendháborítás...

Többszöri csendháborítás esetén mi a teendő?

Figyelt kérdés
Szomszéd utáni házban jó időben elég sokszor 20-30 fős társaság bulizik. Nem érdekelne ha nem hallanám a zenéjüket, de sajnos olyan hangerővel hallgatják és ráadásul az udvaron, hogy nem lehet pihenni meg amúgy is kifejezetten zavaró. Hogy lehet leállítani az ilyen primitív embereket jogi úton? A jó szóból nem értenek így az kizárva. Miért nincs Magyarországon jogszabály még mindig erre vonatkozólag? Spanyolországban is van. Ott kimegy a rendőr előveszi a kütyüt és azonnal bírságol ha a megadott mértéken felüli a zaj méghozzá keményen.
2011. ápr. 10. 17:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
1%
Mért mi az a hangerő amin nem halgathatsz zenét? Ez elég nagy baromság... ha lehet szirénázni,lehet repülőgéppel alacsonyan repülni,hangosan üvöltözni,veszekedni,akkor ki az aki leméri és megmondja,hogy ejnye ez túl hangos zene? Baromság...
2011. ápr. 10. 18:02
 12/27 anonim ***** válasza:
a másik szomszédot nem zavarja?
2011. ápr. 10. 18:07
 13/27 anonim ***** válasza:
67%
feljelennted csendháborítássééé'
2011. ápr. 10. 18:08
 14/27 anonim válasza:
51%
szerintem mindenképpen meglehet velük beszélni, csak lazán. "bocsi nem,lehetne havonta 1-2 bulizni így, mert nemtudok aludni." stb.
2011. ápr. 10. 18:26
 15/27 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem használ,csinálj ellenzenét,de ne akármit,valami jó kis operát,legalább kulturálódjanak egy kicsit.Garantáltan 3-nál többször nem kell bevetned.
2011. ápr. 10. 18:27
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Két éve a szomszédban nagyon hangosan buliztak éjjel. Megkérdeztem, nem lehetne e halkabban, mert így nem lehet aludni. Lehalkultak, és bármikor összejönnek, a hangerő normális.

Tisztelet az ilyen fiataloknak!

2011. ápr. 10. 18:30
 17/27 anonim ***** válasza:
57%

Füldugó...

Vagy van egy ötletem, nálunk amikor a szomszéd csinálta ezt, mi elkezdtük tüzelnia szemetet a kertben, és jó vizesen, hogy lefüstöljük őket a teraszról, fél óra múlva bevonultak bulizni, és az ajtót si becsukták ;)

Szerintem rakjatok ti is tüzet a kertben, meg dobjatok rá egy két autógumit is <;)

2011. ápr. 10. 18:34
 18/27 anonim ***** válasza:
8%

ma 18:40

Ott a pont tesó!!:D

2011. ápr. 10. 18:43
 19/27 anonim ***** válasza:
71%
Rendőrség és kész. Ne hallgass a sok illuminált, promiszkuis, primitív suhancra; van szabály és kész, élj a jogaiddal.
2011. ápr. 10. 18:51
 20/27 anonim ***** válasza:
85%

A rendőrséget többször is kihívod, ha kell feljelentést teszel. Biztos nem megy a megbeszélés?

Az ellenzenét meg az égetést nem javaslom, mert 1. így még nagyobb hangzavar lesz 2. k*rvára büdös lesz (aki ezt javasolta: ti nem hánytátok el magatokat?)

Aki pedig azt írja, hoigy mindenki azt csinál amit akar: hát nem! van olyan, hogy élni és élni hagyni! törvény is van! jog is van!

21/F

Én is most voltam házibulizni, üvöltettük a hangerőt, de csak a lakásban (és persze nem több száz wattal) és 8 után lehalkítottunk mindent.

Nem volt nehéz!

2011. ápr. 10. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!