Többszöri csendháborítás esetén mi a teendő?
Két éve a szomszédban nagyon hangosan buliztak éjjel. Megkérdeztem, nem lehetne e halkabban, mert így nem lehet aludni. Lehalkultak, és bármikor összejönnek, a hangerő normális.
Tisztelet az ilyen fiataloknak!
Füldugó...
Vagy van egy ötletem, nálunk amikor a szomszéd csinálta ezt, mi elkezdtük tüzelnia szemetet a kertben, és jó vizesen, hogy lefüstöljük őket a teraszról, fél óra múlva bevonultak bulizni, és az ajtót si becsukták ;)
Szerintem rakjatok ti is tüzet a kertben, meg dobjatok rá egy két autógumit is <;)
A rendőrséget többször is kihívod, ha kell feljelentést teszel. Biztos nem megy a megbeszélés?
Az ellenzenét meg az égetést nem javaslom, mert 1. így még nagyobb hangzavar lesz 2. k*rvára büdös lesz (aki ezt javasolta: ti nem hánytátok el magatokat?)
Aki pedig azt írja, hoigy mindenki azt csinál amit akar: hát nem! van olyan, hogy élni és élni hagyni! törvény is van! jog is van!
21/F
Én is most voltam házibulizni, üvöltettük a hangerőt, de csak a lakásban (és persze nem több száz wattal) és 8 után lehalkítottunk mindent.
Nem volt nehéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!