Csendháborítás? Ez így feljelenthető?
A szomszédaink (pigmentáltabb népcsoport...) a leghangosabbak a környéken. Hazajönnek, a ház előtt megállnak a kocsival, bekapcsolják a zenét (a kocsiban) és a házban hallgatják! Minden ablakot be kell miattuk csukni a dögmelegben, és még így is behallatszik. Álmaimban egyenként gyilkolom le az összeset :)
Nem lehet tőlük élni. Éjszaka hazajönnek, dudálnak egy rohadt nagyot, hogy mindenkinek a tudtára adják, hogy itthon vannak. Hajnali 2-kor vasat dobálnak.
A gyerekeik hétvégén reggel hétkor azt játszák a kertben, hogy melyik tud hangosabbak ordítani. Így próbálják túlkiabálni a szülőket, akik 1 méterre egymástól beszélgetnek és üvöltenek.
Plusz a gyerekek egész nap a mi kerítésünkön csüngenek, átnyúlkálnak, ordibálnak nekünk, ha kint vagyunk, átdobálják a szemetüket. Többször elkezdtek átmászni, mindenféle dologgal kellett őket visszaüldöznöm.
De ezt nem bírom felfogni, hogy miért kell nekik a leghangosabban zenét hallgatni. Az utcán megy a mulatós cigányzene, mindenki hallja. Nem sokáig bírom már.
Ez ellen lehet feljelentést tenni? Akkor hogyan büntetik meg őket? Feljelenteni lehet név nélkül? Milyen bizonyítékok kellenek?
veszel egy villanypásztort, sztem utána nem nagyon fognak átmászni :-)
vagy próbálj meg elköltözni( de ha jönnek megnézni a házat akkor jöjjenek amikor nincsenek kint)
nincs olyan, hogy csendháborítás...
ki lehet hívni a zsarukat, de semmit nem tudnak tenni, csak rájuk szólnak...
Szia! A villanypásztor sem jó megoldás, ellopják! Egyébbként nappal 6-22 óráig nem lehet ellenük tenni szinte semmit, de éjszaka az cs.háborítás ! Én is már többször kihívtam rájuk a zsarukat, volt hogy abbahagyták, de volt hogy a távozásuk után újra rákezdtek!
Jó módszer , kimentem a határba oszt drót a nagyfesz vezetékre, igaz nem volt villany az egész faluban !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!