Mit lehet tenni jogilag az ilyen oldal ellen?
www.napiszar.com
Még nem raktak engem fel, de az eggyik "jóakaróm˝" már értesített róla hogy beküld egy képet IWIW ről amin a barátnőimmel vagyok.
Személyi jogok megsértése ok. De HOGYAN hiszen ez a honlap valaki SAJÁT tulajdona... nem olyan mint a Gportal, Mlap stb.)
ui: NEM SZERETNÉM REKLÁMOZNI A WEBOLDALAKAT LEHET HOGY TILTJA ITT A SZABÁLY, DE SAJNOS MÁSHOGY NEM TUDOM MEGMUTATNI MIRŐL VAN SZÓ :)
Basszus, ez durva. Nem ismertem eddig az oldalt, de ááááááh! Persze, vannak emberek, akiknek nincs semmi önkontrolljuk. De ettől még nem kéne őket kitenni a kirakatba, hogy mindenki rajtuk nevessen!
Komolyan vannak, akik szerint ez az oldal vicces? Ez inkább szánalmas. Nem tudom, biztosan van valami módja, de sajnos én nem vagyok jogász.
Most komolyan... ezek szerint szerinted is gáz a kép. Akkor miért nem szeded le? Miért rakod ország-világ elé?
Egyébként szerintem vicces a napiszar.
Az a rossz hír, hogy mivel Te magad tetted publikussá a képet azáltal, hogy feltöltötted IWIW-re, ezért így nem igazán lehet mit kezdeni a helyzettel.
Következőre gondold meg, hogy milyen képet teszel ki magadról olyan oldalra, ami bárki által szabadon látogatható. :/
Napiszar kurv@jó, bár bozolaci kicsit levitte a színvonalát, régen jobb volt, de aki olyan, mint a gay of the dayesek vagy az a mai emo csóka aki tolta h jujj a fogorvos jujj hát az tiszta lol:D
Jah Emokkal nincs bajom volt pár emos bnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!