Lehet még ennél jobban elhúzni? Lent.
Figyelt kérdés
2010 szeptemberében harmadik nekifutásra elválasztottak a férjemtől.Egyszer sem jelent meg.Gyermektartás dijként 5000 Ft-ot állapitott meg a birónő,amit az exem azóta sem küld.Ezt én rögtön megfellebbeztem,és egyben kértem a végrehajtást is.Ma azaz,2011 március 23-án kaptam meg az idézést junius végén lesz a tárgyalás.Persze addig a végrehajtás is áll,amig a fellebbviteli végzés nincs meg.Tehát se gyerektartás,se tárgyalás,plussz egy hónap mire jogerőre emelkedik,az julius.Majd csak ezután kérhetem újból a végrehajtást,ami szintén hónapok.Nevetséges,de komolyan.Menjek be sürgetni,illetve próbáljam meg?Vagy várjak türelmesen?2011. márc. 23. 22:29
1/2 anonim válasza:
Ne haragudj de wtf-ért vállaltál gyereket ha remegsz azér az 5.000 forintért? Szerintem szégyelld magad ha ennyiért képes vagy sírni. Jó ami jár az jár de 5 rugó? Ne idegelj.
2/2 A kérdező kommentje:
BeLoadfan-nak.
Ha nem tudsz szöveget értelmezni,akkor ne kommentelj kérdéseket.Te miből gondolod,hogy nekem kellene szégyelnem magam?
Ha értelemszerűen elolvastad volna a kérdésemet,akkor tudhatnád,hogy pontossan az 5.000Ft-ot fellebbeztem meg,mert kevésnek tartom.Lehet,hogy neked ennyi elég lenne,de sajnos evvel nem mindenki van igy.Légyszives szállj ki a kérdésemből.Köszönöm.
2011. márc. 24. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!