Mi lenne, hogyha a kisebb értékű lopásokat nem büntetnék, hanem elfogadnák "járulékos veszteségnek", viszont lecsökkentenék a szociális segélyt? Hosszú távon jobban járna vele az állam?
Hogy kezdi a kisgyerek a lopást (már amelyik kezdi)?
Egy kisgyerek, aki először lop, feltehetőleg nem betör a szomszédhoz, vagy feltöri az óvó néni kocsiját, hanem ellop valami kis apróságot. Egy Matchboxot az oviból, egy húszast otthon az asztalról, egy kis csokit a boltból stb. Aztán, ha nem büntetik meg érte, vérszemet kap, és jönnek a nagyobb dolgok.
Ez lenne. Lehet, hogy az állam jobban járna vele, azonban nem az állam érdekét kell nézni, hanem az állampolgárokét.
Bizony inkább büntetni kellene méghozzá keményen!
Semmi felfüggesztett!
Az alkalmak számáról ill. értékétől függően az alábbi listát ajánlanám szíves használatra.
1. 1db pofon (0-1000Ft)
2. 2db nagyon nagy pofon (1000-2000Ft)
3. deresre húzás 25 bot (2000-10000Ft)
4. deresre húzás 50 bot (10000-50000Ft)
5. deresre húzás 100 bot (50000-)
6. az 5. pont mellé -1db fül
7. az 5. pont mellé -1db orr
8. az 5. pont mellé -1db kar
9. kötél....
"Mi lenne, hogyha a kisebb értékű lopásokat nem büntetnék, hanem elfogadnák "járulékos veszteségnek""
Eddig ez volt, és nem működött.
Egyébként miért izgat a téma, csokit akarsz lopni? Lopj most, akkor leszel majd nagy legény. De ne lepjen meg, ha bevarrnak 30 napra.
"viszont lecsökkentenék a szociális segélyt?"
Mi köze a szoc. segélynek a lopásokhoz? Szezon és fazon.
Orbán mikor vérszemet kapott már..
Azt nem veszitek észre, hogy csak az lop aki rá van utalva?
Hány embert láttatok a Tesco-ból magnóval kijönni? Míg hányan egy csokival/zsemlével.
Aki meg ügyesen lop fiatalkorában, az élete végéig élelmes. Én is loptam rengetegszer, de már abbahagytam.
19:02
Ne trollkodj, ez az oldal (elvileg) nem erre való.
"Azt nem veszitek észre, hogy csak az lop aki rá van utalva? "
Cigit és piát is lopnak. Nyugi magnót is lopnának, ha beférne a kabát alá, így marad az mp3 lejátszó, mert az befér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!