Ez minek minősül fogyasztóvédelmi szempontból? Bővebben lent.
Ha te allergiás vagy a mogyoróra, és mégis veszel egy mogyorós csokit akkor most ki hibája, hogy hozzád került?
A bolté aki kirakta a polcra, vagy a vevőé aki lusta volt megnézni a hátoldalát a boltban?
Lehet, hogy neked is boltod van Ákos... csak erre tudok gondolni. A házas példa teljesen rossz. Ez nem ház volt, hanem egy csoki... Jesszus.
Nem azért háborít fel a dolog, mert terhes vagyok, hanem azért mert ez a bolt direkt csinálja, amit a tulajdonosnő el is szólt a telefonba, úgy kezdte, hogy neki elege van abból, hogy mindig mindent visszahoznak! Hát ezért hozzák vissza, mert a diszkont csokiboltban lenne a helye annak amit ő többszörös áron elad az exkluzívnak mondott elegáns boltjában. Átveri a vásárlókat, ilyen egyszerű.
Nem voltak különleges igényeim, de ha 24 órán belül blokkal visszaviszek egy üvegpalack ajándéktárgyat, jól lehet csoki van benne, talán annyi lehetett volna bennük, hogy megengedik, hogy helyette vigyek valami mást. Nem először vásároltam itt, de biztos, hogy utoljára.
Válaszaidat köszönöm .
Őrület ez a gondolatsor ne haragudj.
A bolt nem köteles cserélni neked ha a szabályzatban ott van, hogy élelmiszert nem cserélnek. Ha lejártan vetted volna, akkor biztos kicserélték volna.
Egyedi szoc probléma, hogy neked a csoki az nem élelmiszer. Ha nem élelmiszer, akkor miért zavar a lejárat?
Lehet, hogy a bolt se teljesen emberséges mindig, de, hogy most te nem vagy áldozat az tuti. Jó nagy marhát csináltál magadból, hogy vásárlók könyvébe írtál, meg fogyasztóvédelemmel fenyegetőzöl, egy olyan termék miatt aminek több mint egy hónapos még a szavatossága.
10 percig állni, még ha terhes is, vagy nem tartom egy orbitális igénybevételnek. Ha mégis annyira nehezedre esett, akkor te vagy a hülye, hogy nem otthon feküdtél inkább.
Ez az utóbbi beszólásod pedig, hogy a kommentelőnek is biztos boltja van és azért nem ért veled egyet, ez az intelligencia alacsony szintjét mutatja.
jah. és mellesleg a fogy védelem határozatai általában 1 hónapig elhúzódnak, és egy tollvonással fognak szarni rád, ha komoly gondod lenne, akkor is így lenne. Addig a "nem élelmiszer" csokid 2x is megromlik.
Boltnak is igaza és neked is.Fogyasztóvédelem mit tehetne?Van egy határ, lejárati dátum ami meghatározza a termék forgalmazási,fogyasztási idejét.Szimpátiából kicserélhették volna, ez igaz(bolt árait nézve,egy ugyanolyan,de hosszabb szavatossági idejű csokira)Te is megnézhetted volna a dátumot.Elhiheted,hogyha az orvosnak tetszik az ajándékod gyorsan eltünteti az utólsó kis csokidarabkát is.Ezt most benézted, figyelj jobban.
Ne haragudj,hogy nem állok tisztán a te pártodra,de nem hibáztathatod csak őket.Beírtál a vásárlókönyvbe,innentől mást már nem tudsz tenni.
Egy hónap múlva járt volna le a szavatossága, mivel sz@rt nem szoktam enni és mással se etetem meg, ezért ott is hagytam ma a boltban, hogy kenjék a hajukra, vagy adják el egy másik baleknak. Nem 10 deka parizerről beszélünk! Úgy látszik kedves válaszolók, amilyen családból ti jöttök, ott az a szokás hogy a jó leárazott akciós sz@rt adjátok egymásnak ajándékba. Lényeg, hogy jó occcsóóóó legyen, a cimkét meg ki nézi!
Nálunk nem ez a szokás, szeretem a szép dolgokat, meg tudom őket fizetni, ez a nagy harci helyzet, már vettem is másik desszertet ehelyett, egy másik boltban, szerencsére nem vág földhöz ez az összeg. Ez elvi kérdés, a pénzemért minőséget várnék el, egy olyan boltban ahova ha belépek, feltételezem, hogy visszatérő vásárlóként
Lehet, hogy ez nektek magas...
A hála ajándék duma is mutatja kedves Ákos, hogy milyen olcsójános vagy. Sajnos te nem lettél orvos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!