Ilyenkor mi a teendő, zsarolnak? Bővebben lent.
végül is a te szavad és a férjed szava a csávó szava ellen.
itthon sokszor az dönt, hogy kinek van több tanúja.
Ha rendőrség elé kerülne, akkor lehet egy olyan ütőkártyátok, hogy meg kell kérdezni az úrtól, h ki vágta ki a fákat. Megmondja, hogy ti. Kérdés, hogy vajon ti ingyen vágtátok ki? Nem lenne életszagú. Ha nem ingyen vágtátok ki és fizetett érte, akkor hol a bizonylat vagy bármi. Tehát szerintem sok sebből vérzik, valszeg feljelentést tenne, de meg lehetne fogni.
Az a baj,hogy idehozta a testvérét aki egy hárpia és itt veszekszik velem.
Mi a fát elkértük a takarításért cserébe,de ők mindent tagadnak.A pénzre mennek semmi másra!A férjemmel megegyeztek 20e Ft-ban,de írnak róla papírt.Nem hiányzik nekem ezeknek a b..kók zaklatása, egy 7 hetes babával vagyok itthon.Tanultunk az esetből,nekik pedig azt kívánom,hogy ez legyen a legnagyobb örömük az életben!
ma mär mindig -mindenröl PAPIR kell,régen házat is eladtak r´szletre kézfogással szentesitették...
papir,papir..igaz olyan is van,amikor az irott szerzödés
se ér semmit,sok ember vár a fizetésére..
azt nem látták a szomszédok,hogy a bunko ember kertjében rendet raktatok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!