Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Le van az írva valahol, hogy...

Le van az írva valahol, hogy nem kényszeríthetnek arra, hogy részt vegyek az orvosi vizsgálaton az iskolában?

Figyelt kérdés

Elegem van abból, hogy a jogaimat alapvetően semmibe veszik, és nemhogy a szükséges információkat nem mondják el, hanem még hazudnak is róla!! 18 éves vagyok, de azt akarják belémplántálni, hogy az ég egyadta világon semmi jogom nicnsen semmihez, semmibe veszik a személyiségi jogaimat, az orvosnál is olyan alapvető dolgokat hagynak figyelmen kívül és nem tartanak be, hogy az vérlázytó. Van az iskolai orvosi vizsgálatokról írva valami erre vonatkozó?

Vagy kényszeríthetnek arra hogy több ember előtt egy szál bugyiban álldigáljak a mérlegen???

2011. márc. 8. 16:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
19%
Ezek szerint mindenki ostoba, csak a kérdező nem?
2011. márc. 8. 18:00
 12/32 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__8127..

Kár hogy csak most találtam meg. Figyelmetekbe ajánlanám!

Elég szomorú hogy a válasz sajnos igennek tűnik, kedves utolsó

2011. márc. 8. 18:01
 13/32 anonim ***** válasza:
34%

Ne nyifogjál már, ha nem akarod hogy megvizsgáljanak, szólj anyucinak, hogy írjon egy kérelmet, ami alapján felmentenek az orvosi vizsgálat alól. Ilyen baromi egyszerű.

Egyébként gratulálok, hogy ha tényleg úgy látod, hogy mindenki ostoba, csak te nem. ÖNBIZALOMHIÁNYBAN már így első ránézésre sem szenvedsz - maximum nagyképűségben. Ezt vedd orvosi diagnózisnak.

Azért én a helyedben elgondolkoznék azon, ha az emberek TÖBBSÉGÉNEK más a véleménye, nem biztos, hogy ők a hülyék.

Pedro

2011. márc. 8. 18:07
 14/32 anonim ***** válasza:
Kérdező én már válaszoltam a kérdésedre 17:01-kor.
2011. márc. 8. 18:11
 15/32 A kérdező kommentje:

Kedves Pedro! Egyáltalán nicns nagy önbizalmam, csak felhúz ez a sok hülyeség! Ezek szeirnt te szerencsésnek tudhatod magad, amiért sosem volt olyan megalázó élményben részed iskolai vizsgálatok során, mint rengeteg diáknak.

[link]

T

Tessék, egykét "gyöngyszem" olvasgass bele, és gondolkozz!

2011. márc. 8. 18:11
 16/32 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__8127..

Kár hogy csak most találtam meg. Figyelmetekbe ajánlanám!

Elég szomorú hogy a válasz sajnos igennek tűnik, kedves utolsó

Na látod, csak megtaláltad! Ezzel kellett volna kezdened, nem a válaszolókra fröcsögni!

2011. márc. 8. 18:12
 17/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm 17:01, ne haragudj, nem vettem észre a sok fröcsögő közt. Amúgy Semmi olyat nem írnak (tudtommal) ami kimondja, hogy köteles vagyok ezekben részt venni, és levetkőzni, ha azt mondják nekem. Nekünk meg azt állították hogy ezt TÖRVÉNY ÍRJA ELŐ.
2011. márc. 8. 18:13
 18/32 A kérdező kommentje:

Kijavítanám az utolsó kommentelőt:

1)egyáltalán nem fröcsögtem

2) akik írtak nem válaszolók voltak, mert mindössze egy válasz érkezett a kérdésemre, a többi nem a konkrét kérdésre irányult.

2011. márc. 8. 18:17
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Nincs, mivel kényszeríthetnek. Hahahaha...
2011. márc. 8. 18:34
 20/32 anonim ***** válasza:
Igen, törvény írja elő, linket is küldtem, és akkor is az vagy, amit írtam, hiába töröltetted a kommentemet!!!!
2011. márc. 8. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!