Gyermeknevelési hozzasjárulást fizessen, akinek nincs gyereke?
Tudod az ember 40 körül gyereket nevel , házat épít lehetőleg saját vállalkozása van .Szerintem ez normális nem pedig az h rocker és csak bulizik 20 éve.
De ha te nem így látod az a te dolgod , de az biztos , h sem te sem más nem dönti el miről milyen véleményem legyen.
Távol áll tőlem h magam fényezzem de a véleményem a gyerekvállalásról vagy bármiről az engedélyed nélkül is kifejtem a továbbiakban is . Remélem nincs ellene kifogásod:)
" sem te sem más nem dönti el miről milyen véleményem legyen."
De te azért nyugodt lelkiismerettel eldöntöd, hogy ki mikor vállaljon gyereket.
"Tudod az ember 40 körül gyereket nevel , házat épít lehetőleg saját vállalkozása van ." - A mázlista, igen...
A szüleimnek csak a gyerek valósult meg, 22 évig fizették a PANELT, az utolsó részletet akkor fizették ki, amikor már elmúltak mindketten 50 évesek, és innen nem tudunk miből és hova elköltözni, mindketten közalkalmazottak...
Gratulálok, ha neked összejött, de nem mindenkinek jön össze így az élet. Neked biztos sokat segítettek a szüleid, az én nagyszüleim nem tudtak semmit segíteni.
22.14
22.19
17 vtam mikor anyám meghalt és 26 mikor apám .
Segítettek. Olyan viselkedésminta és munkához emberekhez élethez való hozzáállás égett be nekem általuk h ez visz előre....azé az túlzás h előre de tart a felszínen most is.
17 éves korom óta próbálkozom a saját lábon történő megállással , asszem sikerrel.De az ilyenek mint én és a szüleim tönkre dolgozzák magukat, mert ha hiszitek ha nem a jól végzett munka öröme hajt.
Anyagiakban ők nekem nem sokat mert úgy nőttem fel h építkeztünk közben és azt a házat a tesókámnak hagytam annak idején . Majd rá 17 évre örököltem én is 1 nagy hodály házat nagynénémtől(aki elvetette az első gyerekét és nem lehetett többet neki ) ami 110 éves és már annyi elment rá mintha újat csináltam volna de még messze a vége.Laktunk nagyszülőnél azt is helyrepofoztuk, mégse nekünk maradt. Laktunk anyóspajtásnál asse vt 1 leányálom.
Albérletbe is voltunk pár évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!