Buszmegállóban KOMOLYAN TILOS A DOHÁNYZÁS?
Ezt hallottam, de itt a rendőrség előtt van a megálló, és kb mindenki dohányzik. És még nem láttam, soha, hogy kirohan egy rendőr, és megbüntetnének valakit. Múltkor ment be egy rendőr, és csak nézte az embereket, és elsétált mellettük.
Nálunk semmit nem csinál a rendőrség, csak úgy vannak?
Értelmes valamire való ember, törvényi tiltás nélkül sem gyújt rá, akkor se ha csak egy ember van még ott rajta kívül.
"ha sokan vagyunk nem gyüjtok rá" mert egy ember nem ember?
hiába, a bunkoságot nem lehet meggátolni, sőt sajnos büntetni sem. ettől még nem adohányosok a taplók, hanem az emberek alapjáraton. én is utálok sokmindent, többek között azt is hogy egy kalap alá vesznek velük, és mellesleg azt is hogy amiért ilyen buta voltam és rászoktam már még emberszámba se vesznek sokan. ez is ugyanolyan idegesítő tud ám lenni...
nem szoktam rágyujtani olyan helyen ahol zavarhatok másokat.
ez is csak egy újabb idióta törvény godnoljatok csak bele. ha én az éjszaka közepén egyeüdl állok a buszmegbe, miért ne gyujthatnék rá? ha többen vannak nyilván nem fogok - mert vagyok olyan intelligens hogy felfogjam hogy enkik ez sz*r.
de mellesleg tényleg baromi kiakasztó hogy onnantól kezdve hoyg valaki dohányzik már nem nézik embernek és lehordják mindenféle sz*rnak. Mintha más ember nem követne el olyat ami rossz az egészségnek és a környezetnek és bárminek. mintha a legtöbben nem ülnének be minden nap a kisautóba ha csak as zomszédboltba mennek tejért is, és pöfögnék tele a várost.
fel van fujva ez a dohnyzásellenesség. és nem a dohányosok cisnálnak belőle problémát, hanem az ilyen nagyszájú dohányellenes fanatikusok hogy hudezavar a cigifüst. igen, büdös. értem hogy zavar. odébbmegyek. de azért érdekes hogy nem is olyan régen - ugy nagyapám idejében - a villamosokon lehetett cigizni, és valahogy akkor senkit nem zavart a füst. msotmeg bejött divatba ez a hullám és mindenki eljátsza a hattyú halálát.
ezzel megint nem azt mondom hogy mindneki fujja mindenki képébe nyugodtan a füstöt, de túlzás ez teátrális fuldoklás. (természetesen nem az asztmásokra gondolok)
ahelyett hogy a tényleges bűnözés leküzdését pártolnák az emberek, és mindenki hajlandó lenne normálisan, tisztességtudoan viselkedni a másikkal ezen megy a puffogás.
én szépen kiállok a buszmegen kívülre cigizni, ti meg ne nézzetek ugy rám mint egy leprásra, emrt NEM abba fogtok belehalni hogy én dohányzom. az a magam hülyesége.
Felesleges egymásnak esni,lenézni egymást,mert dohányzik,vagy éppen nem.Sok dohányos tudja kultúráltan szívni a cigit,de sajnos mégtöbben meg nem.Ez utóbbiak miatt van a törvény,és ugyanúgy nem tartja be senki.
Nincs bajom a dohányosokkal,de amelyik fújja a füstöt bele a babakocsiba a gyerekemre,és amelyik a pocakos kismama mellet gyújt rá,mert 100 méteren nem talál másik helyet,azt igenis meg kellene büntetni.
Aki meg nem ilyen ne vegye magára.
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!