Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vissza állítanád a halálbüntet...

Vissza állítanád a halálbüntetést? Megszüntetnéd a mentelmi jogot?

Figyelt kérdés

Semmilyen elrettentés nincs a bűnelkövetésekkel szemben.

Semmilyen felelősség nem terheli a politikusokat ,ha hibáznak velünk fizettetik meg. Ez nem a gazdálogj okosan vagy monopoly játék ,ez az élet és hús-vér emberekről van szó.

2010. dec. 16. 22:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

14:33 A személyiségzavar az honnan jött :S? zugpszichológus!

14:36 De lehetsz a barátom, vagy az ellenségem!

2010. dec. 18. 15:05
 32/34 anonim ***** válasza:
37%
15:05 - Nem barátkozom olyanokkal, akikben nincs empátia.
2010. dec. 18. 15:21
 33/34 anonim ***** válasza:

OFF

15:21

akkor már egy lehetőség maradna.... de ennyit nem ér egy hülye kérdés.

Egy embernek miért van szüksége az empatikus barátokra:

-nyalogassák a sebeit

-megspórold azt a szót, hogy "kérlek", amikor szükséged van valamire, mert az empatikus barátok önként segítenek. Ez képmutatás, semmi több!

Persze jól tud esni, ha valaki önzetlenül segít, de engem egyből elfog valami rossz érzés, hogy elvesztettem az irányítást.

Ha olyan nagyon empatikus vagy, akkor szimuláld(empatizáld) már le pl. az anyád elvesztését valami brutális bűncselekményben! és ezután legyél nagyon empatikus és éld bele magad a gyilkos helyzetébe.

Na ez a luxus az amit Én soha nem fogok megtenni. Ha túlagyalsz valamit, abból jó nem sül ki.

"Z"

2010. dec. 18. 16:00
 34/34 A kérdező kommentje:

Nem akarok senkit sem összeuszítani ,csak a véleményetekre voltam kíváncsi.

Egy példa: ha elsikkasztanék,ellopnék több száz millió Ft-ot

-1 nem jönnek rá és zsebre teszem a lóvét. Majd mással is megcsinálom.

-2 elkapnak ,de a pénzt eldugom ,majd ülök néhány évet .Amikor kijövök élek boldogan ,gazdagon.

Semmilyen elrettentő ereje nincsen :Jót röhögnék!

Azoktól akitől a pénzt elloptam lehet mindenét elvettem ,akár öngyilkos is lett.

Ez nem erkölcsös és az okozott kárt senki sem téríti meg.

Sőt mégjobb a helyzet ha van mentelmi jog: kéz ,kezet mos!

Az állam egy erőszak szervezet ,egy legálisan működő maffia! Politikai megrendelésre készítenek olykor merényleteket,bűncselekményeket. Hiszen ha minden rendben lenne nem lehet irányítíni ,rettegésben tartani a lakosságot.Nem kellene rendőrség,katonaság...

Egy átlag polgárnak fogalma sincs milyen üzérkedések, pénzmosások mennek a felső körökben és hány milliárd kerül saját zsebre évente.

2010. dec. 18. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!