Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megvedhetem magam, sajat...

Huron kérdése:

Megvedhetem magam, sajat fegyveremmel a betero ellen?

Figyelt kérdés
Ralovok, megbuntetnek? Ez amerika, vagy hungari?
2010. dec. 14. 00:27
1 2
 11/18 Kokas Lajos ***** válasza:
Ha egy ilyedelemre hajlamos nő mélyen alszik és az ajtót rátörik, mert petárda begyújtotta szilveszterkor a palatetőt a házán, akkor nem lőhet le 3 tűzoltót, akkor sem, ha maszkos betörőnek néznek ki hirtelen ébredés után!!!!!!
2010. dec. 14. 21:47
 12/18 A kérdező kommentje:

igaz..

mekkora elony egy betoronek

2010. dec. 14. 22:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Kokas Úrnak sajnos igaza van,amivel megtámadnak avval arányosan támadhatsz csak vissza.Velem is megtörtént,hogy nekem jött egy fazon én meg üveggel...mivel más nem volt a közelben.Eljárás indult ellenem,de megszüntették.
2010. dec. 14. 23:47
 14/18 A kérdező kommentje:
Ha a kutyam megoli a kertben? Akkor mizu? Van kamera, es kiirva keppel, h kutya harap.
2010. dec. 14. 23:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Kokas Úrnak van igaza,a törvény tényleg ezt mondja.Botra bot tenyérre tenyér...
2010. dec. 14. 23:54
 16/18 Ultracivil ***** válasza:

Esetleg gyilkolászás helyett a megelőzés lenne a jobb egy ijjedős asszonyka esetében.

Kutya, Rácsozat az ajtókon ablakokon, riasztórendszer, kamerás rendszer stb..

Én magam is szerelek riasztókat, kamerákat és ma ez már nem egy akkora összeg, hogy egy ijjedősnek ne érje meg és helyette stukkert tartson ami még önveszélyes is lehet.

Nem beszélve arról, hogy a stukkert a gyerekek fedezik fel legelőbb. A riasztó pedig akkor is védi a házat, ha nem vagy otthon.

2010. dec. 15. 17:21
 17/18 A kérdező kommentje:
Nincs gyerek, es tudjuk,milyenek a nok. Van 5 kamera,kozponti riaszto, 200BS-10 db riaszto, 10 db kutya: 2 pit, 2 rottweiller, 2 masztif, 1 nemetjuh, 1 akita, 1 kuvasz, 1 dobber.
2010. dec. 15. 20:52
 18/18 Ultracivil ***** válasza:

Kifelejetetted a 27.számú Tengerészgyalogságot és az Ukrán 3. hadtestet. :-D

Ha tényleg az asszonyka bizalma csak a fegyverrel nő akkor nincs mit kérdezni, venni kell egy 7,62mm-es Kalasnyikovot.

Meg szerintem aknázd alá a házat is, maximum kerülgetni kell egy kicsit.

Az én békeszerető részemről nincs megoldás.

2010. dec. 16. 20:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!