Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szabad az iskolában nagyobb...

Szabad az iskolában nagyobb (több) késést beírni mint amennyit tényleg késünk?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 17:32
1 2
 11/13 anonim válasza:
Elméletben semmi joga nincs, gyakorlatban azt csinál a tanár amit akar! Az az igazság, hogy jobb ha leülsz és kussolsz:/(tapasztalat)
2010. dec. 9. 21:39
 12/13 bumbi02 ***** válasza:
0%
nem kell késni azt meg van oldva a konfliktus... nem 2 óra közt kell 10 perc alatt ebédelni...
2010. dec. 9. 21:44
 13/13 anonim válasza:
21:39-es vagyok egy példa: az osztályfőnök nem nagyon bírt ugyanis szünetekben úgy viselkedtem ahogy nem kellett volna, de nem csináltam semmi olyan rosszat amit büntetni tudott volna vagy ha mégis az osztálytársaim mindig kihúztak, eljött az év vége és én kitűnőre álltam röhögtem is mindig a képébe, addig amikor utolsó nap szólt, hogy visszamenőleg majdnem minden hónapra beírt nekem egy 1-est ETIKÁból így majdnem mindenből 5-ös voltam csak etikából 2-es és még jól jártam!
2010. dec. 9. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!