Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Igaz, hogy a könnyűdrogok...

Igaz, hogy a könnyűdrogok azért illegálisak, mertha legálisak lennének akkor az emberek túl boldogok és békések lennének, emiatt nem költenének elég pénzt, hogy működjön a gazdag országok imperializmusa és nem lenne fenntartható egy örök háborúsdi?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 18:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%
Nekem elég sok ismerősöm tol ezt azt, és egyik sem békésebb annál, aki nem. Honnan vetted ezt a marhaságot?
2010. nov. 22. 19:11
 12/25 anonim ***** válasza:
Figyelj,ha épp bevagy szívva a haverokal,nem azon gondolkozol,hogy kit támadj be vagy ,hogy lekésed a barátok köztöt vagy valami ilyesmi. Persze a legtöbb ilyen arc pacifista és én is ellenzem a háborút,de nem a fű miatt! Ja és az agresszív szar politikán is jobban átlátsz...
2010. nov. 22. 19:17
 13/25 A kérdező kommentje:

"Honnan vetted ezt a marhaságot?"

Csak szimpla gondolat. Hogyha az lenne a társadalmi norma, hogy hogyha valaki ideges kezd lenni, vagy gonosz gondolatai kezdenének lenni más ember felé, akkor azonnal vegyen be drogot, akkor az csírájában elfojtaná a mérget, mielőtt az ember a dühe behatása alatt mással rosszat tenne, vagy ha vezető, egy másik országon vagy a saját népén töltené ki a dühét.

2010. nov. 22. 19:17
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
Állítom ,hogy amióta szívok sokkal békésebb vagyok és jobban átlátom a világot! A gátlásaimtól megszabadulva feloldottabb vagyok,persze kellenek hozzá a pajtások ,akikkel egykerékre jár az agyatok és megtudjátok vitatni a parákat ,amiket a világ áraszt! Ja és nem szabad túlzásba vinni és használni is tudni kell. Egy görcsölő bigott farok pl.: képtelen ellazulni,az olyan ne is szívjon!
2010. nov. 22. 19:21
 15/25 anonim ***** válasza:
50%
Ja és én is antiimperialista vagyok és már bennem is megfogalmazódott a kérdés kedves kérdező! Helyesen meg nem a fű miatt nem írok,csak a félkezem olajos volt és közben ettem!
2010. nov. 22. 19:24
 16/25 anonim ***** válasza:
45%

Az, hogy az agresszív embereket teletömjük droggal, nem old meg senkit. A pszichiátrián sem úgy megy az, hogy az őrjöngő beteget bedrogozzák, oszt mehet haza, már meg is gyógyult.

És a könnyűdrokok is függőséget okoznak, hihetetlenül erőset. És károsítják szinte minden szerveteket. Plusz olyan mentális sérüléseket okoznak/fokoznak fel, hogy öröm lesz majd nézni a pszichiátrián, miket művel a sok lecsúszott drogos.

Jah, és a füveseknek előre is gratulálok a félresikerült utódokhoz, ugyanis legkésőbb az unokájuk biztos, hogy fogyatékos lesz a nagyapa füvezése miatt. Ez bizonyított tény.

2010. nov. 22. 19:54
 17/25 anonim ***** válasza:
51%

Annyira szánalmasan elb@szott ez a kérdés, hogy nincs kedvem rá komolyan válaszolni.

Bocsánat kedves kérdező, de ez már nekem sok volt...

2010. nov. 22. 19:56
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

"Csak szimpla gondolat. Hogyha az lenne a társadalmi norma, hogy hogyha valaki ideges kezd lenni, vagy gonosz gondolatai kezdenének lenni más ember felé, akkor azonnal vegyen be drogot, akkor az csírájában elfojtaná a mérget, mielőtt az ember a dühe behatása alatt mással rosszat tenne, vagy ha vezető, egy másik országon vagy a saját népén töltené ki a dühét."

Javaslom nézd meg az Equilibrium című filmet körülbelül erről a baromságról szól amit írtál.

2010. nov. 22. 20:03
 19/25 anonim ***** válasza:
97%

-Ha az ember boldog, akkor nem lázadozik: az az államnak jó.

-Ha az ember békés, akkor nem lázadozik: az államnak jó.

-A pénzüket így is elköltenék az emberek, lenne egy plusz bevétel a drogokból, sőt, az átlagéletkor lezuhanásával még a nyugdíjakon is rengeteget spórolnának.

-Az anyagi háttere esetleg annyi lehet, hogy a be LSD-zett parasztnak nem biztos, hogy van kedve kimenni kapálni. Ha a nép nem dolgozik az állam valóban elrohad.

-A Háborúnak meg nem az a célja, hogy minél több pénzt dobjunk ki az ablakon, hanem terület, olaj stb. szerzés vagy néha vallási indíttatás. Senki nem akar "örök háborúsdit" mindenki inkább zsebre tenné pénzt vagy egy részét.

A könnyű drogok azért illegálisak mert:

-A munkásosztály elég nagy része alkoholista, nem akarják tovább rontani a helyzetet.

-így is eléggé sok részeget látsz az utcán, na ezt most szorozd be annyival, ahány fajta könnyű drogot legalizálni szeretnél.

-Gyerekek között már rég nem az a menő aki kólát iszik, hanem az aki dohányzik, mint a nagyok. Ha most a könnyű drogok is legálisak lennének, akkor nem az lenne a menő aki cigit szív, hanem aki a suli mögött gombázik, meg aki bespeedezve jön be tesire. így is elég durva, hogy rengeteg 13-18 éves gyerek hétvégente tökrészegre issza magát, amelyik nem, annak meg ott a cigi a kezében.

-Az, hogy akinek egy rossz gondolata is van lője be magát, hülyeség. Erre a célra most is itt az alkohol, hát nézd meg, hol tartanak azok az emberek akik így gondolkodnak.

2010. nov. 22. 20:04
 20/25 anonim ***** válasza:

ma 20:04

Köszönöm, értelmes emberre leltem benned.

2010. nov. 22. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!