Feljelenthetek egy olyan pszichológust, aki kikotyogta másoknak, hogy autizmus gyanújával keresném fel, de még egy alkalmat se találkoztunk?
Meggondoltam magam és mégsem akartam hozzá elmenni, de az első üzenetben említettem, hogy autista tünetekkel lehet rendelkezem.
Tegnap munkatársam szóbahozza ezt a témát, hogy nem-e vagyok autista, rá egy nappal az egész munkahelyen ez a beszédtéma.
A kettő között (pszichológusnak címzett üzenet és a pletyka) 1 hét sem telt el.
Biztos vagyok benne, hogy ő pletykálta ki valakinek és láncreakció útján eljutott a munkahelyemig. Mert érdekes, hogy előtte évekig nem jött velem szembe másoktól ez a feltételezgetés (vagyis hogy autista lehetek).
A titoktartási szerződés csak a kezelések elkezdésével érvényes?
Egzakt bizonyítékom nincs csak nagyon erős spekuláció (a fentebb írtak alapján).
Ilyenkor feljelenthetem a pszichológust? Ha igen mire figyeljek/mit vegyek számításba?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!