Mit jelent az,hogy gondnokot,vagy gyámot rendelnek ki egy valaki mellé!?
Figyelt kérdés
Az apukáméknak én szerintem hosszú évek sőt évtizedek óta nyűg teher az én velem való együttélés( alkalmazkodási és beilleszkedési zavarok illetve gyenge kapcsolatteremtő képesség jellemez engem és személyiség zavar, szociális fóbia asperger-szindróma állítólag adhd gyanú ami az autizmus spektrumzavarhoz kapcsolódik azt jól tudom)2023. márc. 12. 17:12
1/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Miért akarnak melléd gyámot rendelni? Erről a kérdésben egy szó nem esett.
Amúgy azt jelenti,hogy a megfosztják bizonyos jogaitól. Magyarul visszamegy gyerekbe. Nem szavazhat,és a gondnok intéz helyette minden hivatalos dolgot.
2/10 A kérdező kommentje:
33 éves vagyok 1989 a születési évem az évszámom.
2023. márc. 12. 17:25
3/10 A kérdező kommentje:
Már végleg elegük lett én belőlem azért tisztelt felhasználó
2023. márc. 12. 17:29
5/10 anonim válasza:
Amúgy meg attól mitól lesz nekik jobb,hogy gondnokság alá kerülsz?
6/10 anonim válasza:
Feltételezem, eddig a szülök voltak a gondnokok, csak idövel elegük lett belöle, mivel ez szerintem a kérdezönek a sokadik kérdése a témában, mindig van valami extra hisztije
7/10 A kérdező kommentje:
Igen megélégelték azt,hogy hülye vagyok és a meleg érdeklődésem is oka.
2023. márc. 12. 17:55
8/10 anonim válasza:
Talán annyira mégse vagy hülye, hiszen látszólag a netet tudod használni, meg feljönni ide. 😏
9/10 A kérdező kommentje:
És akkor mivan?!
2023. márc. 12. 18:08
10/10 anonim válasza:
1-es Szavazati jogtól nem fosztanak meg gondosság alatt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!