Vonaton való utazáskor is kivételnek számítanak a maszk viselés alól azok akik Autizmus spektrum zavarral és idegrendszeri zavarral küzdenek? Aspergeres / F
Oda is vonatkozik, de én azt mondom, hogy ha te ennyire tudatában vagy annak, hogy autizmus spektrum zavarral küzdesz (korábbi elnevezése az asperger szindróma), de amúgy meg ez a tény nem zavarna bele abba, hogy te maszkban közlekedj, akkor ezt ne használd mentségként.
Ha felveszed a maszkot, akkor mi történik veled? Őszintén?
Gyógypedagógus vagyok egyébként és van sok olyan aspergeres, akiknek enyhe tüneteik vannak és nem okoz gondot a maszkviselés, ezért kérdeztem.
Azt, hogy nem kapok benne levegőt és pánikrohamot kapok és értelmetlennek találom mert kényszerítés. Mellesleg átestem már a koronán családostúl és semmi bajunk. Pedig van tüdőbeteg is, vicces ő viselte a legjobban :D én 4 napig lázas beteg voltam pedig szinte gyerek vagyok.
Nekem is enyhe az asperger szindróma, vagyis gyerekként először autizmus spektrumot állapítottak meg, de mostmár aspergert mondanak. már nem vagyok gyerek és igen is élek ezzel a lehetőséggel.
köszönöm a válaszát
Azt, hogy nem kapok benne levegőt és pánikrohamot kapok és értelmetlennek találom mert kényszerítés. Mellesleg átestem már a koronán családostúl és semmi bajunk. Pedig van tüdőbeteg is, vicces ő viselte a legjobban :D én 4 napig lázas beteg voltam pedig szinte gyerek vagyok.
Nekem is enyhe az asperger szindróma, vagyis gyerekként először autizmus spektrumot állapítottak meg, de mostmár aspergert mondanak. már nem vagyok gyerek és igen is élek ezzel a lehetőséggel.
köszönöm a válaszát
Régi kérdés ugyan és már lecsengett a maszkos idő is de azért leírom.
Én is autista vagyok, nem hordtam maszkot soha. Mondjuk nem is nagyon mentem utcára nem akartam senkit "megfertőzni". De ez nem úgy működik hogy csak vedd fel.Szenzorosan érzékeny vagyok, megadott anyagú ruhákat hordok, egész nap fültokban vagyok amit a munkások használnak, ha fel kellett vennem a maszkot egyből rohamot kaptam, ami egyszer kéztörésig fajult. A maszkban szúró érzést éreztem, mintha apró bogarak szaladgálnának rajtam,elhomályosult a látásom és egyből rosszul lettem. Nem nem akartam felvenni, nem tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!