Miért ilyen hülyék az emberek? Pedomaci téma.
Figyelt kérdés
Az imént olvastam a pedomacin, hogy a sok hülye emberek miatt megszüntetik, mert pedofil oldalnak nyilvánítják. Arról miért nem beszél senki, hogy az iwiw-en és a myvip-en találják az oldalhoz a képeket. Akkor ki mégis a hibás? Pont az, aki bemutatja, hogy a tinilányok mit művelnek az interneten??? Ennek az egésznek pont fordítva kellene elsülnie! Az én véleményem szerint.2010. nov. 9. 20:13
12/16 A kérdező kommentje:
Mi van?
2010. nov. 11. 08:24
13/16 anonim válasza:
Aki feltette a profiljába azokat a képeket, elfogadja már a regisztrálásnál, hogy csak olyan tartalmakat töltenek fel amik nyilvánosak.
Ezáltal egy árva szót nem szólhat az akinek kiteszik a képét, max meglátja az anyja-apja is, hogy mekkora egy r*banc lett a lánya...
Egyáltalán nem kéne beszüntetni az oldalt mert egyáltalán nem pedofil. Akkor lenne az, ha totál pucérak lennének, de olyan szerintem azért nincs.
14/16 anonim válasza:
jah,szerinem is hüjeség...amúgy nem is biztos ogy pont a szülők hibája,mert gondoljatok már bele,egy ijen csaj majd odamegy a szüleihez hogy :Anyu,Apu,csináltam magamról meztelen képeket és feltettem az internetre!!!!!Ugye örültök?:DDDD sztem nem azal van a baj hogy a szülők nem figyelnek a gyerekre csak már a TV-ben meg az interneten is meg mindenféle TV-műsorban és reklámban is már szószerint azt sugallják a tinilányoknak hogy ők most akor lesznek menők meg izéé...hogy itt kurvulnak :S
15/16 anonim válasza:
Azt ugye észrevettétek, hogy egy meztelen kép sem volt pedomacin?
16/16 anonim válasza:
ja amúgy!:O egyszer se láttam még meztelen pedomacis képet...akkor minek szüntetik meg???ha egy 5 évesnek megmutatná valaki,még nem lenne vmi hüje szexmániás pedofil felnőtt korára...akkor mibajuk van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!