Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van itt olyan nő aki már volt...

Van itt olyan nő aki már volt női fogházban? Milyen volt, és milyen emberek vannak bent?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
27%

Nekem ismim a debreceniben takarít, ahogy máshol, itt is a legtöbbje roma.

Állítólag a virslit feldarabolva adják nekik, mert rendszeresen nem ették meg, hanem...:D

De ez nem 100%

2011. jún. 7. 16:09
 2/6 anonim ***** válasza:
hanem?
2011. jún. 8. 20:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hülyeséget, nem erre gondoltam... Szerintem ez a -törvények,jog- topic, nem a szerelem szex mentális problémák stb.
2011. jún. 8. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Az van a fejedben, mentalis problema, nem is kicsi.

Erdekessegkepp irtam le, de bocsi:)

2011. jún. 10. 05:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdekességet, lehet egy bizonyos beállítottságú férfinak ez érdekes, nekem nem. Arra gondoltam, hogy ha valaki virslivel furcsa dolgokat csinál az "mentális probléma".

Egyébként ne személyeskedj én sem személyeskedtem és nincsenek mentális problémáim. Szerintem ne itt támadj, köss bele az utcán inkább valakibe:).

2011. jún. 10. 14:39
 6/6 anonim válasza:
hogyha érdekel egy női börtön, akkor a Börtönpalota c. filmet ajánlom. Thai börtönt mutat igaz be, de érdemes szerintem megnézni.
2011. júl. 1. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!