Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most akkor nem lehet mások...

Most akkor nem lehet mások halálát kívánni már?

Figyelt kérdés
Ez a szabály januárba életbe lépett akkor vagy mivan? Hol a szólásszabadság? Azt még lehet mondani hogy a qrva anyjukat? Vagy mehetek a gulágba azért is?

#törvény #jog #gyűlölködés #Halálkívánás #F4szság #Éljen a fidesz vagy mehetek a gulágba
ma 06:12
 1/4 A kérdező kommentje:
Tehát ez a törvény eletbe van már??
ma 06:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt tudomásom szerint továbbra is lehet kivánni, hogy ugyanolyan korházi kezelést és körülményeket kapjanak a politikusok, mint az én nagyanyám, akit úgy vittünk be, hogy ép tudata volt, csak valamiért összeesett, majd 3 hónap múlva, folyamatos kiengedés mellett, lényegi kezelés és vizsgálat nélkül, két korházi fertőzés után, a halált igazoló dokumentumra, annyit irtak, hogy a halál oka, szivmegállás. Tudomásom szerint azt lehet kivánni, hogy nekik is ilyen körülményeket kivánjak.
ma 06:37
 3/4 anonim ***** válasza:
De most ez akkor hogy működik egészen pontosan? Ha egy valakiről szóló cikk alá kommentelem, hogy "Dögöljön meg az ilyen!", akkor várható hogy pár napon belül kopogtat a rendőrség?🤔
ma 07:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Őszinte részvétem!

Sajnos nekem is ismerős ez mert a nagypapám 2013ban így hunyt el, korházi fertőzésben.

Na igen, ezeket jó volna tudni mert az elég aljas lenne ha mondjuk egy pedofil/állatkínzó cikk alatt nem lehetne rosszat kívánni

ma 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!