A liberálisok szemében miért nagyobb bűn Orbánt lecigányozni, mint a halálát kívánni neki és a családjának?
Én Fideszes vagyok, és többször hangot is adtam ennek itt a gyakorin (szidtak is emiatt elégszer). De észrevettem, hogy a liberálisok a legdurvább, leggusztustalanabb módon ha a halálát kívánják Orbánnak, akkor felpontozzák egymást. De ha akár egy valaki is lecigányozza, azt rögtön lepontozzák és töröltetik. Miért? Miért tekintik a legdurvább beszólásokat, és kivégzéseket kisebb bűnnek, mint ha egy népcsoporthoz társítjuk?
Így képzelem el a beszélgetést:
-Liberális: Orbán DÖGÖLJÖN MEG! UTÁLOM, egy hazug mocskos tolvaj!
-Más valaki: És még cigány is.
-Liberális: Hogy beszélhetsz így róla? Nem szégyelled magad?
Mert a libsiknek csak addig tart az egyenjogúság és a szólásszabadság amíg az ő érdeküket kívánja.
Ha ellentmondasz nekik, akkor már nyugodtan cigányozhatnak, nácizhatnak, antiszemitázhatnak, himsovinisztázhatnak, mivel ők a libsik és nekik alanyi jogon igazuk van, mert az elfogadás mindenek előtt.
Kalap úrtól idéznék egy ékeset: "Pokolra jutsz, pokolra jutsz és megdöglesz!"
minden kedves libsinek.
# 9
Tehát te elismered, hogy egy liberális anarchista patkány vagy? Valóban? Tudsz róla, hogy ezzel az üzenettel elismerted ezt a - már - TÉNYT?
És miért jó ez neked? Miért jó beengedni a migránsokat, hogy megerőszakolják anyukádat az istállóban? Miért akarjátok Európa vesztét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!