Meddig tart egy pénzügyi követelés miatt indított pereskedés?
Természetesen van ügyvédem, viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy ez meddig húzódhat el, ezért hozzátok fordulnék.
Egy ismerősöm vitatja hogy vissza e fizettem neki egy kölcsönt. Az első felét elismeri, a második részletet nem. Papírom van róla hogy befizettem a számlájára a második részt, viszont volt meghatalmazásom a számlájára és azt állítja hogy korábban levettem róla egy összeget és csak azt raktam vissza.
Szeretnék majd tanukat is hívatni, ha erre szükség lesz, szóval gondolom legalább 2 tárgyalás lesz, ha a másodikon behívatják őket.
Szerintetek nagyjából meddig húzódhat ez el? Október végén lettem beperelve, november közepén lett megküldve a válaszlevél a bíróság részére.
Az ügyvéd szerint már ki kellett volna tűzni az első tárgyalást, de azt mondta, hogy a túlterheltség miatt húzódhat ez még.
Nyárra már meglehet az ítélet?
"Nyárra már meglehet az ítélet?"
Nemhinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!