Feleségem rákját két évig fertőzésként kezelték. Hogyan lehet egy ilyen orvost felelősségre vonni? A nejem állapotán már nem oszt, nem szoroz, ha az "orvostársadalom megharagszik"
Figyelt kérdés
jan. 2. 17:26
11/25 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös
Mit kellett volna csinálni? Rátörni az ajtót a dokira, hogy kretén?
jan. 2. 17:42
12/25 anonim válasza:
Fel kell hívni az aktuális betegjogi szakembert és vele beszélni. Mindenhol ki van írva, h az adott helyen kit kell keresni.
13/25 anonim válasza:
#11 Ha nekem fáj a gyomrom és nem múlik el azután se h jártam orvosnál és írt fel valamit akkor megyek tovább egyből másik orvoshoz és nem várok vele 2 évet. Mert még olyan sincs h egy fertőzés hónapokig tartson.... az 1-2 hét alatt gyógyszer segitségével elmúlik.
14/25 A kérdező kommentje:
Fel is hívtam. Közölte, hogy csak abban segít, hogy a dokumentumokat az orvos átadja.
jan. 2. 17:45
15/25 anonim válasza:
A gyomorrák hosszú ideig nem is derül ki. Fájdalommentesen fejlődik. Amikor már tünetek jönnek az olyan stádiumba van kétseges a kimentel. Ezt a rák típust a legnehezebb időben elcsípni. Tényleg csak a jellegzetes tünetek alapján lehet felismerni. Amikor volt tükrözés lehet nem látott még semmit... a legelső jellegzetes tünet a vérzés, ami alapján gyanú merül fel a gyomorrákra.
16/25 A kérdező kommentje:
Ok. Tudomásul vettem, hogy kretén vagyok.
A kérdésre van válasz?
A Corpus Juris hozzávetőleg 20 000 oldal, amiből havonta pár 100 változik. Nem hiszem, hogy a jogtárat végigolvasom, megtanulom és a bíró orra alá dörgölöm. Erre vannak az ügyvédek. Sajnos erre szakosodottat nem ismerek.
jan. 2. 17:49
17/25 A kérdező kommentje:
Nagyon zavar, hogy egy (valószínűleg tömeg) gyilkos jár szabadon
jan. 2. 17:51
18/25 anonim válasza:
"Erre vannak az ügyvédek."
Akkor miért itt kérdezel? Hívj fel egy ügyvédet és mindenre ad választ.
19/25 A kérdező kommentje:
Melyiket?
jan. 2. 18:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!