Lehet hogy csőbe próbál valaki húzni? Pl kamu szexuális erőszakkal?
Pár hónapja volt, de azóta sokat jut eszembe. Nem vagyok az a paranoiás típus, aki mindenben az összeesküvést látja. Sőt mindenre próbálom a legegyszerűbb magyarázatot megtalálni, tekintve hogy a legesélyesebb általában az.
Volt már több randim (jelenleg együlálló vagyok és nem feltétlenül egyéjszakás), de ez annyira fura volt, mint még életemben semmi más...
Szóval pár hónapja egy árskeresőn egy csajjal elkezdtünk beszélgetni és pár óra alatt eljutottunk oda hogy találkozzunk, szexeljünk. Még aznap!
Nekem már akkor gyanús volt, hogy ez ilyen gyorsan nem megy. Nem vagyok se egy nagy csajozógép, se egy csődör, se álompasi (49 éves). Találkozni is olyan helyen találkoztunk, ami egyik busz vagy metró megállóhoz sem volt közel, pedig állítólag BKV-val jött. Gyanús is lett azonnal, így már a találkozástól elindítottam a hangfelvételt a telefonon. Amúgy egy kedves, értelmes, csinos csaj volt. Bár fura mód, egy telefonon kívűl semmi nem volt nála.
Felmentünk hozzám, eszegettünk, iszogattunk, jót beszélgettünk vagy 1-1,5 órát. Meg aztán rátertünk a szexre ami amúgy teljesen átlagos volt, semmi extra. Csak hát fura hogy valahol Ő vitte a történések folyamát, a kezdeményezést. És nagyon fura volt az egész, hogy így zajlott.
Még pár mondatot beszélgettünk utána, mondta hogy jól érezte magát, stb. De fura mód, a szex után nagyon gyorsan akart is lépni. Kikisértem arra a helyre ahol találkoztunk. Majd megint egy BKV megállótól távolabb azt mondta, itt már jó neki, puszi és elbúcsúztunk. És nézte is hogy elmegyek-e. Nem hagyott a gondolat nyugodni már akkor. Meglestem egy sarokkal arrébb. Telefonált, és 5-10 perc múlva egy autó (nem taxi) felvette.
Pár nap vagy hét múlva írtam neki újra. Kedveset, pozitívat. Elég pragmatikusan válaszolt, hogy nincs ideje újra találkozni velem. Nem tudom mikor, de azóta megszűnt a telefonszáma is.
Ennyi a történet... És nem tudom azóta mire vélni ez egészet.
Megfordult a fejemben, hogy egy nő simán el tudja játszani akár 2-3 év múlva is, hogy megerőszakolták. Indok, hogy szégyenérzetből eddig nem "mert" feljelenteni, se látlelelet készíteni akkor. Nyilván orvosi nyoma már nincs. De lesz majd ellenben, 1-2 barátnő "koronatanú" akiknek "elsírta" a sztorit még nyomban. Sőt még elő is kerülhet pár felvétel néhány véraláfutsáról is akár. Nem nehéz produkálni. Ráadásul volt a lakásomban, minden részletet el tud mondani, mi merre van. Sőt még akár valami ruhadarabon akár DNS mintával is szolgálhat akár.
Ilyenkor mi van? Most már nálunk is évek óta olvasom a hírekben, nagyjából ennyi bizonyíték bőven sok is, hogy valaki ellen büntetőeljárás induljon, és akár el is ítéljék... évekre. Vagy tönkretegyék, meghurcolják legalább.
De nyilván nekik nem az a céljuk hogy elítéljenek. De mondjuk 1 év múlva bepróbálkoznak, és elmondják (megmutatják/elküldik) mennyi sok "bizonyítékuk" van a nemi erőszakra... Persze 10 milla "fájdalomdíj" ellenében eltekintenek tőle. És nyilván ha mégis feljelenteném őket, akkor úgy is én kerülök majd évekre rács mögé, szexuális erőszakért.
És szerintem ez nem is rossz "üzleti" modell. És ezt ugye lehet bűnszervezetben, "iparszerűen" is űzni. Minden nap egy pasival eljátszani a szexet. 20-30-ból úgy is lesz 1-2 aki kifizeti inkább félelemből az 5-10 milliót, minthogy bűnügyi eljárásba keveredjen, vagy megroppanjon az élete. Még talán akkor is, ha tudják is, hogy amúgy hamisan zsarolják. Biztosan megvan a profi lelki presszió.. Kb mint az unokázós csalóknál, akik szintém milliókat szednek be.
Mondjuk szerencsére én nem izgulok (nagyon), mert a több órás hangfelvétel megvan a köszönéstől a búcsúzásig, és az is ami a lakásomban történt. Azzal nagyon csúnyán lehetne az elkövetőket és a csajt is bíróság elé citálni, ha megpróbálnak esetleg zsarolni vagy hamis váddal feljelenteni.
De most komolyan... lassan ha az ember egy idegennel ismerkedik, ennyire résen kell lennie, mindig be kell biztosítani magát, ha esetleg bűncselekményt akarnak elkövetni ellene? Tököm... erre tart a világ? Vagy ne is ismerkedjen már az ember inkább, mert az a biztos?
Azt írod nem vagy paranoiás, a kérdés alapján nagyon erősen annak tűnsz. Az hogy egyéjszakást keresett azért annyira nem gyanús. Azt hogy nem akarja hogy egy vadidegen tudja hogy merre lakik (merről jött) vagy hogy egy ismerős jön érte egy idegennel való találkozás után az pedig pláne teljesen normális. Ennyi óvintézkedés azért csak belefér úgy hogy te annyira paráztál hogy felvetted az egészet.
Egyébként meg személyes érintettség miatt rengeteg szexuális erőszak és szexuális abúzus áldozatot ismerek, alig van olyan akinek hisznek, minimális annak az esélye hogy sikeresen be lehet sározni valakit aki nem is tett semmi ilyet. Főleg úgy hogy ő írta üzenetben hogy szexelni szeretne. Azért ahhoz hogy így próbálkozzon nagyon ostobának kellene lennie.
Nem se celeb nem volt (vagy nem ismertem fel), ismerős meg főleg nem.
Nem. Az nem annyira volt még gyanús, hogy ilyen gyorsan ment a találkozás. Rengeteget olvastam már olyan cikket, ahol pl a Tindert is instant szexpartner keresőnek írják le.
Meg értehtő okokból, nyilván elvakított a "siker", a vágy. Férfi vagyok, aki rádásul akkor egyedüllálló volt.
Hát az hogy belement a szexbe (ez nyilván írott beszélgetésben megvan), szerintem nem sokat jelent. Simán mondhatja azt, hogy feljött hozzám. De meggondolta megát, és a tiltakozasa ellenére megerőszakoltam. Szerintem hogy írásban beleegyezett a szexbe, ennek nem sok jelentősége van.
Pelda: Szerintem ha egy prostihoz elmennék aki amúgy szexet kínál, és telefonon bele is menne. De előben mondjik elutasít, és mégis megerőszakolom, ugyanúgy elítelnének. Semmi jelentősége nincs hogy prosti, és annak sincs jelentősege hogy Ő "előzetesen" ajánlkozott, sőt bele is egyezett. Az erőszak akkor is erőszak.
Úgyhogy nagyjábolól semmit nem számit hogy randiban és szexben is megegyeztünk... vagyis beszéltünk róla.
Minden nő gyanús akkor aki egyéjszakásat keres? Ha férfi keresi az meg nem gyanús?
Nehogy már gyanús legyen ha egy nő egyéjszakás kalandot keres.
Nekem sem ez volt még annyira gyanús, hanem a találkozás és a rákövetkezők.
#8:
Semmi baj azzal, hogy a a jogot nem ismered..
Btk 422. § (1) Aki személyes adat, magántitok, gazdasági titok vagy üzleti titok jogosulatlan megismerése céljából
b) más lakásában, ahhoz tartozó egyéb helyiségében vagy az azokhoz tartozó bekerített helyen történteket technikai eszköz alkalmazásával titokban megfigyeli vagy rögzíti
A saját (nem "más") lakásomban rögzítettem. Ráadásul a csaj saját maga mondta el. Tehát eleve nem jogosulatlanul ismertem meg.
Be. 78. § (1) A büntetőeljárásban szabadon felhasználható a törvényben meghatározott minden bizonyítási eszköz, és szabadon alkalmazható minden bizonyítási eljárás.
BH 2442/2011:
"Nem minősül visszaélésnek a képmás vagy hangfelvétel készítése, avagy felhasználása, amennyiben arra közvetlenül fenyegető vagy már bekövetkezett jogsértés bizonyítása érdekében közérdekből vagy jogos magánérdekből kerül sor, feltéve, hogy a képmás vagy hangfelvétel készítése vagy felhasználása a bizonyítani kívánt jogsértéshez képest nem okoz aránytalan sérelmet."
Röviden: Az igazság bizonyítása sokkal előrébb való érdek, mint a hagfelvétel elkészítésével okozott kisebb sérelem. A lényeg, hogy öncélúan, vagy más lejáratására nem használhatom fel (ez nem is cél nyilván.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!