Online zaklatás kamu profilról- ér valamit a feljelentés?
Elkezdett zaklatni valaki kamu facebookról,először csak egy videót küldött hogy 2-3 éves ruhás képemre veri a farkát,később írta hogy az az egyedüli képe rólam. Folyamatosan nő gyögyülő dolgokat ír,meg hogy mennyire haragszik hogy elutasítottam öt és hogy addig nem nyugszik ameddig belém élvez. Írtam van már párom és nem érdekel,nem véletlenül utasítottam vissza,de hiába ugyanúgy zaklat.
Kamu névvel írt,nem tudom ki ő. Ér valamit a rendörségre menni vagy mit csinálnátok a helyemben?
Huszonéves lány vagyok.
Jézusom.
Na de letiltani nem tudod? Miért írsz vissza neki? Én kezdetben letiltanám, és ha utána más profilokról is írogat, akkor jelenteném fel.
A helyedben elmennék a rendőrségre. Persze előre képernyőfotót készítenék a mindenről.
Legközelebb az idegentől jött üzeneteket ne nyitsd meg! Így nem olvasod majd az esetleges zaklató üzeneteket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!