Lehet annak jogi következménye, ha véletlenül bementem a másik nem mosdójába?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma Budapesten véletlenül bementem a női wc-be, de ugye én ffi vagyok. Lehetett ott kamera is, mivel fizetős volt. Persze ahogy rájöttem a tévedésre, kimentem azonnal. Lehet ennek következménye?tegnap 23:21
1/6 anonim válasza:
Igen. Meg is történt. Idegesíted magad vele és kérdést írtál ki róla.
A kutyát nem érdekli, hidd el!
2/6 anonim válasza:
Nem, az adott épület szabályzatát szeghetted meg vele. Törvény nincs rá hogy mikor melyik mosdót használhatod, szóval ilyen jellegű jogi következménye nem lehet. Az épület szabályzatában lehet benne hogy melyik nem melyik mosdót használhatja, azt kell elolvasni hogy mi van akkor amennyiben azt megszeged.
3/6 anonim válasza:
Dehogy lehet, sot meg te nyerned meg, mert ez diszkriminacio
4/6 anonim válasza:
Ha kerdezik, mondd hogy ovis nove operaltattad magad
5/6 anonim válasza:
Ezért másik neművé kényszeroperálnak és gyerekotthonban kell majd dolgoznod.
6/6 anonim válasza:
Egyetemen már csináltam ilyet véletlenül, szerintem egy tanár is látott, nagyon kínos volt.😀 Hogy lenne már jogi következménye amúgy, kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!