Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Eljátszottam egy kamu referenc...

Eljátszottam egy kamu referenciát, lehet bajom ebből?

Figyelt kérdés
Haverom jelentkezett egy IT középvezetői állásra. Mivel eléggé félrecsúszott az élete, nem volt meg az állás leírásában szereplő elegendő tapasztalata, de a szakmai tudásával nincs baj. Kicsit lódított az önéletrajzán, és én játszottam el a referenciát. Hívtak is a cégből, bemondtam a megtanult szöveget, felvették. Ennek már fél éve, túlélte a próbaidőt, nagyon jól érzi magát annál a multi cégnél. Viszont ha ez valamikor kibukik, nekem lehet bajom belőle?

ma 08:09
 1/3 Fsms ***** válasza:
100%
Ennyi idő után nem foglalkoznak vele.
ma 09:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt nagy eséllyel megúsztad, ha ennyi idő alatt nem érdekelte őket, innentől már nem fogja.

De azért remélem tudod, hogy nagy hülyeséget csináltál. Csalásban másnak segíteni nem a kis "upszika" kategória.

ma 12:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja és meg ne próbáld bármikor újra. Nem tudom, mit hazudtatok pontosan, de egy normális background check-nél egy ilyen "egyszerű" hazugság simán kibukik.
ma 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!