Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elvehetik a vagyonőri engedély...

Elvehetik a vagyonőri engedélyem? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

Dolgoztam egy cégnél,de a próbaidő lejárta előtt felmondtam.Rendszeresen csicskáztattak, sértő módon beszéltek velem a régóta ott dolgozó kollégák.

Egy napon,elegem lett,összevesztem velük,beszéltem a cégtulajdonossal,mindent elmondtam neki,és hogy felmondok.

Nem nagyon érdekelte a dolog,még ő volt felháborodva.

Mondtam neki,hogy másnap leadom a ruhákat.

Írtam is neki messengeren hogy leadtam a portán.Ő nem reagált,pedig megnézte az üzenetet.

Kérdésem az lenne,hogy esetleg megszivathatnak úgy,hogy mondjuk feljelentenek,hogy nálam vannak a ruhák,nem akarom leadni őket?

És mondjuk ebből lehet valami eljárás,hogy később bevonhatják az engedélyemet?

Annyira azt érzem,hogy pár embernek a tyúkszemére léptem,hogy őszinte voltam.

tegnap 20:04
 1/3 Fsms ***** válasza:
Ebből nem.
tegnap 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Van bármi papírod róla, hogy leadtad?

Ha igen, védve vagy

Ha nem, akkor jó nagy baromság volt, nem átadni valakinek.

Ha nagyon nagyon akarnak, pereskedhetnek veled, de erre azért kevés a valószínűség.

tegnap 23:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Nincs róla papírom hogy leadtam,de arról sincs hogy felvettem.

Használt ruhákat kaptam,cipőt meg sajátot használtam.

Egyébként minden be van kamerázva,tehát látszik a felvételen,hogy átadom a portásnak.

ma 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!