Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen büntetés van petárdáért?

Milyen büntetés van petárdáért?

Figyelt kérdés
ha eldobna valaki egy F1-es vagy F2-es petárdát, milyen büntetést kapna? Az összes lehetőségre kíváncsi vagyok, hogy miért mennyi bírság jár stb...

dec. 16. 16:05
1 2
 1/16 progizo ***** válasza:
35%
Remélem, jó nagymértékű.
dec. 16. 16:29
 2/16 árokpart ***** válasza:
50%
50 ezer forintos pénzbírság.
dec. 17. 00:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
normál szabálysértési bírság. 6500 és 150.000 között bármennyi.
dec. 17. 08:39
 4/16 anonim ***** válasza:
16%
Nem a bírság lesz a te legnagyobb bajod, hanem hogy egy kézzel kell leélned a hátralévő éveidet.
dec. 17. 11:38
 5/16 vyrob ***** válasza:
46%
Ne írjál már hülyeséget előző egy normál zöld petárdától semmi bajod nem lesz régen kis milliót eldobáltam. Ha a kezedbe robban akkor is max kicsit csíp látszik itt sokan nem is értenek hozzá! Kérdés írója rossz helyen tapogatozol Hagyd a francba az f2 es petárdát! Dobálj legálisan p1 eseket Vippyro Mp6 vadriasztó. Legális és jobb is mint az f2 es petárda ;)
dec. 22. 17:49
 6/16 anonim ***** válasza:
46%

Kedves előző, akkor neki sem lett baja?

[link]

De ez se piskóta:

[link]

Haláleset:

[link]

A petárda kurvára nem játék, nem véletlenül tiltották be.

dec. 22. 18:11
 7/16 anonim ***** válasza:
22%
Ja, és hogy a kérdésre is válaszoljak, 200 ezerig terjed a bírság. De mondom, lehet, hogy nem az lesz a legnagyobb problémád, pláne akkor, ha még a tetejébe részegen csinálod.
dec. 22. 18:14
 8/16 vyrob ***** válasza:
44%

Jaj te okos gyerek inkább nézd meg ezt ! Ez az igazi petárda nem szeretem ha hülyék szolnak hozzá ! https://www.youtube.com/watch?v=XM9D4Xr0s8k&ab_channel=AnnoN..

Amiket te mutatsz azok hangránátok és házi készítésű eszközök! Nem láttál és használtál még soha sem petárdát? Látszik hogy nem csak akkor minek kelted feleslegesen a feszültséget? Tudom hogy média agymosás de körül kéne nézni.. Tudod az a kicsi másfél centis cérnás spulni valami az a Petárda a klasszikus zöld!

Nádasi martinos eset pont bemutatja mi történik akkor hogyha hülye vagy a titanblitz az hanggránát ez az idióta megyújtotta a kezében mert azt hitte füst bomba! Nem a hangránát veszélyes a hülyeség veszélyes! Ha valamiről nem tudod mi az ne gyújtod meg kézben. Ha lerakod földre ugy gyujtod meg semmi bajod sincs!

Haláleset: És még is mitöl normál petárdától? Ami a fentebbi videóban látható ? Az nem petárda volt hanem f4 es vetőcsöves pyrotechnikus álltal használható bomba és a csávoka fejbelőtte magát vele mert részeg volt! Tessék utána nézni ostoba sipákolás és rémhír terjesztés helyett!

Mint elmondtam p1 kategóriában már lehet Magyarországon is kapni petárdát,ugyhogy nincsen már 200 ezres bírság se se ;) Ennek is utána tudsz nézni! Kettő régen sem a veszélyessége miatt tiltották be normál zöld soha nem vitt le semmi kezet! Szerinted én nem használtam régen én nem ismerem? Na ugye! elmondom a c tipusu maffiák miatt tiltották be hogy azok ma is árulhassák a jozsefvárosi piacon korlátlanul!

dec. 22. 21:29
 9/16 vyrob ***** válasza:
20%

Ezt is tessék megnézni komentet alatta bátran ajánlom ;) https://www.youtube.com/watch?v=6xoRAFSlnfQ&ab_channel=AnnoN..

@zoli2ubul

9 évvel ezelőtt

A gipszfolytástól el van hagyva egy centi, nyugodtan meg lehet fogni a végét, ha közelebb rakod az ujjad akkor is csak megcsapja a körmödet ami elég szar érzés.

Próbáltam először kesztyűben, fikarcnyi sérülést nem találtam rajta. majd puszta kézzel és lám tényleg semmi. Viszont a hátulját folytonosan kivágta a nyomás az ujjaim közül.

Lehet csak a hátsó petárdadarab keresésének idejét vágta ki a csávó.

Hülyeség is ilyesmit próbálgatni, itt arra utal a dolog hogy mégsem annyira veszélyes amennyire beállítják! Álltalában a "kézleszakadások" többségét sem petárda okozza csak az orvosi rendelőben ugye senki nem fogja szívesen elmondani a bomba készítése tudományát...

dec. 22. 21:35
 10/16 vyrob ***** válasza:
27%

Derékba törhet a 17 éves lány karrierje a petárdabaleset miatt ? Nebelschlag P1 hangránát volt az okozó a termék színes füstöt bocsált ki majd a füst végén durran egy nagyot ! Semmi köze a normál petárdához eleve gyujtózsinoros termékről beszélünk Kézben nem tudna felrobbani ha nem tartaná megvárva a robbanást! Itt a nebelschlag de le is volt fotozva Ezt bátran ajánlom tessék olvasni [link]

Itt a nebelschlag https://www.youtube.com/watch?v=0F46aSnrpG0&ab_channel=PyroKev

Belehalt sérüléseibe egy 18 éves fiú Németországban, miután felrobbant az egyik petárdája szilveszter éjjelén. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

A 18 éves fiú a Rajna-vidék-Pfalz tartományban fekvő Koblenzben szilveszterezett, amikor egy petárda felrobbant nála. ? Na igen nálunk minden petárda .. német sajtoba kicsit máshogy hangzott mondjuk úgy: F4 ( Nach einer Kugelbombenexplosion in der Silvesternacht schweben ein 16-Jähriger in Pfalz und ein 18-Jähriger in Ternitz weiterhin in Lebensgefahr

Kugelbombe = ball bombe = Tűzijáték bomba !!!

dec. 22. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!