A mai vilagban van e letjogosultsàga a zaklatasnak? Egy gombbal letilthatò bàrki,hivasa,üzenetei. Ès nem a vonalas telefonon hivogatasról vagy szemelyes megjelenèsről van szó ami règen a zaklatas formaja volt. Milyen alapon mondhatja vki h zaklatjàk?
“ ha letiltod tobbe nem kapsz tőle semmit. Ő irogathat csak nem jut el hozzàd.”
Az a baj ezzel, hogy nem sikerül megértened, hogy ha valaki zaklatni akar, akkor nem fogja megállítani ennyi.
Olyan egyszerűen látod a világot, mint egy faék.
De megpróbálok válaszolni a kérdésedre.
“ A mai vilagban van e letjogosultsàga a zaklatasnak?”
Van.
Jaaa értem. Tehát te egyáltalán nem arra vagy kiváncsi, amit megkérdeztél, csak képtelen voltál megfogalmazni.
Ha valaki rád ír messengeren, te letiltod és többe nem ir, az nem zaklatás. Bár nem értem ezen mi nem egyértelmű 😂
Ha egy asztalnál nagyobb elmével rendelkezel és komplexen(valósághűen) gondolkozol, akkor eltudsz képzelni olyan szenáriót, ahol tud zaklatni ezeken a módokon. Például ha minden létező platformon rendszeresen felkeres. Más telefonszám ir SMS-T, több profilt hoz létre megtud valósulni zaklatás.
14 es "Ha valaki rád ír messengeren, letiltod és többe nem ir, az nem zaklatás. Bár nem értem ezen mi nem egyértelmű "
Nekem èppen azt mondta egy ügyvèd hogy ez is zaklatàs. Ezert kerdeztem ki mit gondol erről, mert szerintem nem az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!