Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Éjszakai hangzavarásért kinek...

Éjszakai hangzavarásért kinek tudnék szólni?

Figyelt kérdés
Van egy kis épület tőlünk nem messze, állítólag a vízművek, vagy valami ilyesmi épület. A lényeg, hogy már hetek óta, de az előtt is valamennyire hónapok óta nagyon zúg. Előtte sohasem zúgott, és nem adott semmilyen hangot, vagy legalábbis a lakóépületekig nem jött el a hang, szóval nem hallottuk. De valószínűleg egyáltalán nem is adott hangot az épületen kívül. Hogy volt benne hangforrás, vagy nem, azt nem tudom. A lényeg, hogy nem volt hangja, és nem zúgott. Most nagyon hangosan zúg, elektromos szerűen, pedig nem olyan épületről van szó, aminek zúgnia kéne. Éjszaka alig lehet tőle aludni, annyira hangos. Még soha nem hallottam, hogy épület ilyen hangosan zúgott volna. Nem tudom, hogy mit csináltak, vagy hogy mi zúg benne, azt sem, hogy miért. De nagyon hangosan zúg, és ilyenfajta modernizálások sajnos csak rontanak. Nem tudom, hogy amit eddig meg tudtak oldani zúgás, és elektromos eszközök nélkül, oda mért szereltek elektromos eszközöket, és zúgó dolgokat. Attól nem lesz modernebb valami, hogy hangosabb, és hogy zúg. Amióta az ellenzék van hatalmon, sajnos sok ilyen dolog történik, aminek nincs értelme. Modernizációk, amiknek semmi értelmük, nem is mondanám modernizációnak. Inkább csak rontanak vele. Nem értem, hogy mért zúg így, mostanában sokszor jönnek emberek szerelni, vagy ilyesmi, konkrétan nem tudom mit csinálnak, nem is érdekel, de valami nagyon elrontanak, mert csak egyre hangosabban zúg, és egyre nehezebb tőle aludni. Egy olyan épületben, ahol sohasem volt zúgó hang, nem tudom mit csináltak vele.
nov. 30. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
Önkormányzat.
nov. 30. 16:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
nov. 30. 17:38
 3/3 A kérdező kommentje:
A városunkban van hatalmon az ellenzék. Bocsánat. Nyilván kormányon a Fidesz van.
nov. 30. 17:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!