Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vettem egy laptopot, a hirdeté...

Vettem egy laptopot, a hirdetésben érintőképernyő volt, a valóságban nem az. Milyen kompenzációt kérhetek amivel lehúzhatom a boltot, ha már tévedett?

Figyelt kérdés

A hirdetés és weboldal le van mentve, a webes visszaigazolás is érintő képernyősről szól, de a valóságban nem az.

Őszinte leszek, nincs szükségem az érintőkijelzőre, nekem anélkül is jó, de mivel tévedett a bolt, én le akarom húzni őket. Szándékosan nem állok el 14 napon belül a webes vásárlástól, azt akarom, hogy a boltból kikényszerítsek egy árleszállítást, vagy valami ajándékot, pl. plusz memóriát a laptopba, stb.

Mit gondoltok, mire van esélyem, és hogyan kommunikáljak velük?

Okos kockák kedvéért: Természetesen nem egy driver hiányzik, tényleg nem érintős a képernyő.

nov. 30. 13:16
1 2
 11/11 pukpukpuk ***** válasza:
39%
Most olvastam végig, hogy le akarod húzni a boltot. Most erre mit írjak? Inkább semmit.
dec. 3. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!