Acetonnal tisztíthatom a telefonom kijelzőjét kikapcsolt állapotban?
Figyelt kérdés
törlőkendővel próbáltam meg, valami rajta van a jobb felső sarokban, én nem is látom, hogy milyen kosz lehet egyáltalán, de ha átkenem a kijelzőt ilyen kendővel, egy helyen sötét lesz, és ott maszatos marad utána amikor megszárad. Nem értem mi lehet az. Nem tudom mivel szedjem leokt. 3. 15:12
2/12 anonim válasza:
Üveg felületre mehet, csak a müanyag részeket ne érje. Amúgy nekem is mindegy mivel tisztítod.
3/12 anonim válasza:
Acetont nem tudom, mikroszálas törlőkendő + kézfertőtlenítő gél állítólag a jó módszer. Ha nem viszi, lehet, hogy karc (?)
4/12 Morzsi007 válasza:
Wc papírt nedvesítsd be, azzal töröld, utánna szárazzal. Zsírt leviszi.
5/12 anonim válasza:
Én fertötlenitö kendövel és papir törlökendövel és tiszta lesz.
6/12 Szervizmérnök úr válasza:
Ragasztómaradvány is rákerülhet, öntapadós akármivel érintkezve véletlenül.
70 %-os alkohol, ami ártalmatlan, aceton veszélyes lehet.
Pláne, ami körömlakklemosó, de egyebet is tartalmazhat már manapság.
7/12 anonim válasza:
Acetont ne! "Megmarhatja" a műanyag részeket.
Milyen kendővel törlöd? Ha nem kifejetetten kijelzőkhöz valóval, hanem például popsitörlővel, akkor a kendő után egy mikroszálassal, vagy száraz törölközővel töröld át teljesen tisztára különben foltos lesz.
Aceton helyett inkább alkohol!
8/12 anonim válasza:
Csináljad, a zsír- és víztaszító bevonat úgyse kell...
9/12 anonim válasza:
Az aceton elég kemény cucc. Ha ügyetlen vagy, nekimegy a műanyagoknak és vidáman elfogyasztja őket. Maradj az alkoholnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!