Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi bajuk van azoknak, akik...

Mi bajuk van azoknak, akik reflexből elrántják a telefonjukat, ha valaki más hozzá akar érni az érintőképernyőhöz?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen tapasztaltam hogy van 1-2 kolléga, aki ha mutat egy fotót a telefonján és valaki hozzá akar érni a képernyőhöz (pld hogy felnagyítsa), akkor elrántják mert nem engedik hogy más is hozzáérjen. Lehet hogy a covid alatt váltak ilyenné hogy félnek az "idegen baciktól"?

okt. 31. 17:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
A telefon az emberek intimszférája... Sztem ez van benne, hogy az intimszférába nem enged be a legtöbb ember bárkit.
okt. 31. 17:54
 2/19 anonim ***** válasza:
84%

Inkább azzal van a baj, akinek természetes, hogy piszkálhatja más telefonját.

Ma már azon van az ember élete, pénze, intim képei, stb., a pénztálcámban sem örülnék, ha más turkálna.

okt. 31. 17:58
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem illik más telójàhoz hozzányúlni. Ahogy más autóját, motorját sem kezded el tapogatni, simogatni, nyomkodni. Vagy amikor vendégségben vagy, akkor sem veszel a kezedbe mindent, amit találsz a polcon vagy az asztalon. Téged barlangban neveltek, hogy ilyen alapvető dolgokkal nem vagy tisztában?
okt. 31. 17:59
 4/19 anonim ***** válasza:
37%
Több oka is lehet.🙂
okt. 31. 18:00
 5/19 anonim ***** válasza:
66%
Alapveto oka, hogy egy b.ko s.fej aki mas telojahoz engedely nelkul hozzanyul. Akkor en meg beleturok a penztarcadba.
okt. 31. 18:01
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Mutatok egy képet, de sok pofátlan már az összes képemet nézné, ami privát szféra, semmi közük hozzá.
okt. 31. 18:02
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt feltételezem ebben a helyzetben, hogy a következő fotóra fog lapozni. Én sem tudom, hogy mi a következő fotó, de tudom, milyen képek (is) vannak a galériában, nem tartozik kollégára. Azt az egyetlen fotót akartam neki megmutatni, ha bele akar nagyítani, akkor a kicsi száját kinyitva el tudja mondani, hogy mit akar, nem szükséges a magyarázat nélküli nyúlkapiszka a saját, személyes cuccomhoz.
okt. 31. 18:07
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Akár rossz tapasztalat miatt. Pl nekem volt már, hogy mutattam egy képet anyósomnak, aztán úgy nyúlt hozzá, én azt hittem, csak ránagyít, vagy jobban meg akarja nezni, erre már pörgette is a többi képet, és bizony mire feleszméltem, már látott is olyan kepet, amit nem kellett volna. (Nem OLYAN, csak rohadtul nem rá tartozott, és még rá is kérdezett...)
okt. 31. 18:30
 9/19 anonim ***** válasza:
55%

"mi a bajuk azoknak akiknek egy teljesen normális reakciójuk van valamire?"

hát nem tudom...

okt. 31. 18:43
 10/19 anonim ***** válasza:
82%
Miért akarsz te hozzányúlkálni más telefonjához? Semmi közöd hozzá.
okt. 31. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!