Ismertek olyat aki fiatal és nincs neki, és nem is akar érintőképernyős okostelefont?
Figyelt kérdés
Aki jobban szereti a hagyományos telefonokat, amivel telefonálni, meg smsezni lehet igazából és mást nem nagyon. Gáznak tartod akinek ilyen régi van?2014. febr. 22. 09:49
1/6 anonim válasza:
Annak. Egy mai fiatal haladjon a korral.
2/6 Worest válasza:
Egyáltalán nem gáz.
Sok fiatal ismerősöm van, akinek még hagyományos, gombos telefonja van.
Igazából, csak azoknak van ilyen csúcs szuper telefonjuk, akik sokat játszanak.
Ha csak hívásra, meg smsre használja az ember, minek érintőképernyős telefon? Igen, nem árt ha van, mert kényelmesebb(szerintem), de a gombos is tökéletes ezekre a funkciókra.
Ha Rólad van szó, akkor ne tartsd gáznak, mert nem az.
3/6 anonim válasza:
Ismerek ilyen embereket, nem tartom cikinek. Azt viszont igen, hogy ha valaki 3 percre nem tudja letenni a telefont, mert folyamatosan nyomkodja.
4/6 anonim válasza:
Gáznak nem tartom, pont hogy azt tartanám gáznak, ha valaki a hagyományos telefont szereti, de csak azért is vesz egy okostelefont, mert mindenkinek az van.
5/6 dirtboy válasza:
nem gáz de azért fura mert rengeteg funkciótól elesik,azt meg hogy neki az miért jó azt sosem fogom megérteni.
1éve még nekem is gombos telóm volt csak, de tudtam nagyon jól hogy egy okosteló jobb lenne.
ma már vissza gondolva bolond voltam hogy nem vettem korábban,sokszor hasznát vettem azóta a tudásának.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2014. febr. 22. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!