Mi bajuk van azoknak, akik reflexből elrántják a telefonjukat, ha valaki más hozzá akar érni az érintőképernyőhöz?
Valószínűleg ők is jártak már úgy, hogy valakinek odaadták a telefont előtte, mondván nézze meg azt az 1 képet, az az illető pedig megnézte azt, majd lapozni is szeretett volna tovább. Ahol meg olyan képek/ videók voltak, lehettek, amik nem feltétlenül tartoztak mindenkire.
Valószínűleg egy ilyen eset jutott eszükbe a kollégáknak.
Nem értem miért kell ezt egyáltalán megmagyarázni, meg azzal jönni, hogy huuuuuuu biztos titkok vannak rajta!!!.!!!..!.,
Ez a dedó, vagy mi?? Most jöttetek a világra, hogy nincs még meg, hogy nem nyúlkálhattok csak úgy mások szarjaihoz?
SEMMILYEN cuccomhoz nem nyúlhat senki a kifejezett engedélyem nélkül, hiszen ezek az ENYÉMEK. Kibszott kézkrémemet is elveszem valakitől, ha nem volt képes előtte megkérdezni hogy hozzányúlhat-e. Nem hiszem hogy ez valami hatalmas, pökhendi elvárás lenne, hanem csak a legalapvetőbb etikett civilizált emberek között.
következő kép a bráneréről/nunijáról van 1 centiről.
És csak kamu, hogy félti a telefonját.
Mi baja lenne?
Én izomból szoktam hajigálni mindent, hogy szokják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!