Érdekes helyzet, ki ismeri a jogot gyerekelhelyezés körül?
A román médiában van egy eset most, a milliomos vállalkozó es volt politikus apuka, miután a felesége elvált tőle, bosszúból elvadította a gyerekeket a nőtől, 2 kamaszfiú, elhalmozta őket ígéretekkel pénzzel es mumásnak állította be az anyát nekik, ami sikeresnek bizonyult, evekig alig volt kapcsolat az anya fiai közt, hiába folytak perek, jelentgetések, a nő semmire sem ment.
Tegnap délben a buggyant apa meghalt.
A nő gyorsan ment a gyerekei után a volt férje házához, ám a gyerekek nem voltak hajlandóak kijönni, habár előzőleg azt mondták hogy hazamennek vele.
A férfi 2 másik felnőtt fia is a házban lakik, akik az első feleségtől vannak, aki meghalt rég. Tehát a nő fiaival együtt 4 en laknak es a házvezetőnő.
A nő kihívta a rendőrséget, felhívta a gyerekvédelmit vagy mi van ott es ügyvédet is vitt magával es természetesen az egész média csinnadrattát, mert újságíró ő is es ismert ember.
Az anyát nem engedték be a házba a legnagyobb fiú, az ügyvédnőjét sem, a házvezetőnő kiabált a telefonba, hogy a nő takarodjon onnan.
A gyerekjólétisek es rendőrök azt mondták, hogy nem tudják a gyerekeket onnan kikémyszeríteni, mert nem akarnak az anyjukkal menni végül.
Az anyjuk mondta, hogy ő az egyedüli életben maradt szülő és a fiúk kiskorúak 14 es 17 évesek és nem maradhatnak felügyelet nélkül, de azt a választ kapta, hogy ott a volt férje felnőtt fia.
Ma kiderült a sajtóból hogy a felnőtt fiú (34 éves) meg akarja kérni a felügyeleti jogot a gyerekeknek!
A nő fiai ma azt mondták az anyjuknak telefonon, hogy ők nem tudnak semmiféle temetésről, ami nem lehet igaz de teszik a hülyét.
A nő azóta járja a podcasteket, tévéadásokat és panaszkodik es könyörög a fiai féltestvéreinek, hogy engedjék a gyerekei közelébe.
A fiúk az apa által vasszigorral voltak tartva, a ház be volt kamerázva, az összes helyiség, nem tudtak akármit mondani akárkinek, pl az anyuknak es a ferfi verte a gyerekeket. Elég keményen. Persze a hivataloknak hiaba mondta a volt feleség.
A kérdés : van joga a volt férj felnőtt fiának átvenni a gyámságot?
Senki nem kérte a román jogot az új kérdésemben. Csak tippeltetni akartam volna hogy mi lesz a vége.
31 es, ha akarod írd ide a válaszod, sajnos nem sikerült elolvasnom
Engem még olvastál, utána írtad, hogy ha rossz embernek szül a nő, az egész élete tönkremegy.
Én írtam, hogy nem is tudom, érdemes-e a nőnek mindenáron küzdeni a két már elrontott gyerekéért. Azért nem értem a kérdés törlését mert olyanokat hagynak simán bent ahol két hetente kérdezik ugyanazt a hülyeséget. Neked meg ez volt a második kérdésed, ráadásul úgy, hogy azóta volt változás is. Senkit nem kényszerítenek, hogy válaszoljon egy kérdéshez, akinek nem tetszik nyugodtan átugorhatná. A te kérdésedről meg simán lehet beszélgetni, nem kellett volna törölni. Véleményem szerint, természetesen.
Legközelebb ha valaki csak kötekedik veled a kérdésed alatt, hagyd figyelmen kívül, akkor nem tud eldurvulni, hogy meddő vita miatt töröljék.
Csak tippeltetni akartam volna hogy mi lesz a vége
Amit a román jog ismerete nélkül nem tudunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!