Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit csinálnátok, ha az állator...

Mit csinálnátok, ha az állatorvos nem adná vissza a kutyátokat? Többi lent.

Figyelt kérdés

Kutyámnak közel 500ezer volt a kezelés beteg lett, most kórházban van. Ehhez alapítványi segítséget kellett kérnem.

(az összes pénzem kiment egy kazáncsere miatt, ezért, soha nem kértem még segítséget ilyenben)

Az érdekes az, hogy amit csináltak vele máshol a negyedére kerül, az alapítvány mondta hova menjek, melyik orvoshoz ahol támogatják.

Mint kiderült az alapítvány a kórházban már a saját nevén jelentette be a kutyám mielőtt odamentem.

Két napja nem nagyon kommunikálnak illetve az e - mailjeimre nem reagálnak az orvosok, az alapítvány se. A telefonon leráznak. Volt egy rossz megérzésem mar az elején, ismerős mondta hogy szerinte le fogják nyúlni a kutyám, hogy tudjanak rá tarhálni még. Fiatal, fajtatiszta, gyönyörű kutya, de nem törzskönyvezett.

Szerintetek?

#kutya #állatorvos #hamis számla?
nov. 7. 09:39
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Úgymond állatkinzót gyártottak belőlem. És miután kiirtam a Facebookra is fel ettem jelentve hitelrontásért

.

Ez egy maffia.

nov. 23. 14:04
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Én bemennék a rendörségre, valamit biztos tudnának segíteni. De ott ne emlegesd a maffiát, csak mondd el, hogy mi történt. Ha jegyzőkönyvet vesznek fel, akkor valszeg utánanéznek.
nov. 23. 16:06
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

21# Vagy csak neked mondták. Ha tudod bizonyítani az igazadat, akkor nyugodtan jelentsenek fel. Tudod van az a mondás, hogy "akinek vaj van a fején, ne menjen a napra". Ezért nem hiszem, hogy feljelentettek, csak ijesztgetnek. Te viszont tényleg csinálhatnál már valamit, mert a kutyád nem biztos, hogy látod még.

Az viszont biztos, hogy mégegyszer állatmenhelynek pénzt nem adok. Majd viszek egy zsák tápot, ha segíteni akarok.

nov. 23. 17:55
 24/24 anonim válasza:
100%
23-as. Csakis bontott zsákot vigyél. mert állateledeles viszonteladókkal kooperálnak a menhelyek. Vagy vigyél egy ollót és ott nyisd szét a zsákot.
nov. 24. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!