Mit csinálnátok, ha az állatorvos nem adná vissza a kutyátokat? Többi lent.
Kutyámnak közel 500ezer volt a kezelés beteg lett, most kórházban van. Ehhez alapítványi segítséget kellett kérnem.
(az összes pénzem kiment egy kazáncsere miatt, ezért, soha nem kértem még segítséget ilyenben)
Az érdekes az, hogy amit csináltak vele máshol a negyedére kerül, az alapítvány mondta hova menjek, melyik orvoshoz ahol támogatják.
Mint kiderült az alapítvány a kórházban már a saját nevén jelentette be a kutyám mielőtt odamentem.
Két napja nem nagyon kommunikálnak illetve az e - mailjeimre nem reagálnak az orvosok, az alapítvány se. A telefonon leráznak. Volt egy rossz megérzésem mar az elején, ismerős mondta hogy szerinte le fogják nyúlni a kutyám, hogy tudjanak rá tarhálni még. Fiatal, fajtatiszta, gyönyörű kutya, de nem törzskönyvezett.
Szerintetek?
Remélem van chippelve a kutya, nevedre írva.
Így csak akkor tudják "átiratni", ha lemondó nyilatkozatuk van tőled.
Ha nem adják vissza, rendőrségi feljelentés, ők meg sakkozzák ki egymás között az alapítvánnyal a pert.
Lehet, kellene egy ügyvéd.
Ha máshol csak 150 lett volna, akkor ki kellett volna fizetni azt és az alapítványt elküldeni a búsba.
Nem egészen értem, hogy ha te vitted be a kutyát, akkor hogy írták az alapítvány nevére.
Feljelenteném lopásért.
Ha nincs csipp,egyéb eszközöket vennék igénybe.
Túléli infu nélkül nálad? Mi baja van ?
Sajnos még nem volt chip.
Beszéltem velük.
A kutyát nem akarják kiadni egyenlőre, hogy még kezelésre szorul és saját felelősségére hozhatom el.
Hogy majd hív egy orvos, ha elhozhatom.
Illetve Facebook képeket mutatott az alapítvány az orvosnak, hogy szerinte én állatkinzó vagyok mert rossz helyen van a kutya mert kitalálta, hogy tuti a másik kutyám(3 van össz) fertőző és küldi a hatósági állatorvost, ha el merem vinni a kutyát. Ugyan is azt mondtam neki, hogy azonnal elhozom.
Ekkor elővettem az ügyvéd kártyát.
A doktornő elkezdett támadni hogyha a kutyára nincs pénzem ügyvédre se lesz, mert akkor azt a pénzt a kutyára költöttem volna.blabla.
Nem tudom meddig várjak, de ez az egész bűzlik.
7es. Persze hogy tulélné, de ezek azt mondanak amit akarnak.
Vénát szúrni nem tudok mondjuk tehát én max bőr alá tudtam volna beadni, azt már csináltam.
6os. Sürgős volt és 150 ezrem se volt nagyon rosszul lett a kutya hirtelen összeomlott.
Hitelre nem kezelnek.
Úgy hogy mire odaértem, már be lett jelentve a kutya, hogy ők viszik általam.
Utolsó! Még mindíg nem kaptam vissza a kutyát.
Most még azt állítják, hogy orvosi kezelésre szorul, ez a baja, az a baja.
Mondtam bemegyek meglátogatni, azt mondták, hogy csak előre egyeztetett időpontban mert ők műtenek stb. Szombat délelőttöt mondtak amikor lesz az orvos és érte mehetek...
Kíváncsi leszek.
Közben az orvos képét két kétes hírű nagykaliberű állatmentő el láttam a neten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!