Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit csinálnátok, ha az állator...

Mit csinálnátok, ha az állatorvos nem adná vissza a kutyátokat? Többi lent.

Figyelt kérdés

Kutyámnak közel 500ezer volt a kezelés beteg lett, most kórházban van. Ehhez alapítványi segítséget kellett kérnem.

(az összes pénzem kiment egy kazáncsere miatt, ezért, soha nem kértem még segítséget ilyenben)

Az érdekes az, hogy amit csináltak vele máshol a negyedére kerül, az alapítvány mondta hova menjek, melyik orvoshoz ahol támogatják.

Mint kiderült az alapítvány a kórházban már a saját nevén jelentette be a kutyám mielőtt odamentem.

Két napja nem nagyon kommunikálnak illetve az e - mailjeimre nem reagálnak az orvosok, az alapítvány se. A telefonon leráznak. Volt egy rossz megérzésem mar az elején, ismerős mondta hogy szerinte le fogják nyúlni a kutyám, hogy tudjanak rá tarhálni még. Fiatal, fajtatiszta, gyönyörű kutya, de nem törzskönyvezett.

Szerintetek?

#kutya #állatorvos #hamis számla?
ma 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Remélem van chippelve a kutya, nevedre írva.

Így csak akkor tudják "átiratni", ha lemondó nyilatkozatuk van tőled.

Ha nem adják vissza, rendőrségi feljelentés, ők meg sakkozzák ki egymás között az alapítvánnyal a pert.

Lehet, kellene egy ügyvéd.

ma 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Addigra a kutya kitudja hol lesz már,itt sajnos nincs más megoldás ,pofánverni az ilyen féreg embert ...

ma 09:55
 3/5 Mad Max2 ***** válasza:
24%
Szerintem aki 500 ezret költ egy kutyára az nem százas... Aki 500 ezret költ egy kutyára ugy hogy nincs 500 ezre az meg egy idióta.
ma 09:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Utolsó. Te nem vagy százas az tuti.

Írtam, hogy más állatorvosnál egy ilyen kezelés max 150ezer.

Az alapítványnak számla kellett gondolom...

de nem értek az adoügyekhez, csak kapizsgálom.

ma 10:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam bele a kérdésbe, hogy amikor mondtam az orvosnak, hogy nem szeretném otthagyni a kutyát a kezelésre, inkább naponta visszaviszem, szó szót követett és elővette rögtön az állatkinzó kártyát, hogy Ő akár hivatalból kiküldheti a hatóságokat is rám, de nem olyan szemét. Ha jól emlékszem ezzel arra reagált, hogy szerinte mindenképp bent kell maradnia az infúzió miatt.
ma 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!