Mit csinálnátok, ha az állatorvos nem adná vissza a kutyátokat? Többi lent.
Kutyámnak közel 500ezer volt a kezelés beteg lett, most kórházban van. Ehhez alapítványi segítséget kellett kérnem.
(az összes pénzem kiment egy kazáncsere miatt, ezért, soha nem kértem még segítséget ilyenben)
Az érdekes az, hogy amit csináltak vele máshol a negyedére kerül, az alapítvány mondta hova menjek, melyik orvoshoz ahol támogatják.
Mint kiderült az alapítvány a kórházban már a saját nevén jelentette be a kutyám mielőtt odamentem.
Két napja nem nagyon kommunikálnak illetve az e - mailjeimre nem reagálnak az orvosok, az alapítvány se. A telefonon leráznak. Volt egy rossz megérzésem mar az elején, ismerős mondta hogy szerinte le fogják nyúlni a kutyám, hogy tudjanak rá tarhálni még. Fiatal, fajtatiszta, gyönyörű kutya, de nem törzskönyvezett.
Szerintetek?
Remélem van chippelve a kutya, nevedre írva.
Így csak akkor tudják "átiratni", ha lemondó nyilatkozatuk van tőled.
Ha nem adják vissza, rendőrségi feljelentés, ők meg sakkozzák ki egymás között az alapítvánnyal a pert.
Lehet, kellene egy ügyvéd.
Addigra a kutya kitudja hol lesz már,itt sajnos nincs más megoldás ,pofánverni az ilyen féreg embert ...
Utolsó. Te nem vagy százas az tuti.
Írtam, hogy más állatorvosnál egy ilyen kezelés max 150ezer.
Az alapítványnak számla kellett gondolom...
de nem értek az adoügyekhez, csak kapizsgálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!