Abban az esetben ha idős szüleim olyan súlyos dologgal vádolnak, hogy én több millió forintot tulajdonítottam el a bankkártyájuk ellopásával, akkir meg vagyok lőve?
Igazából hajthatatlanok, olyan abszurd dologgal hívott fel ma reggel apám, hogy az ő és édesanyám bankkártyájának ellopásával körülbelül kettő millió forinttal károsítottam meg őket, és megfenyegettek, hogy évekre börtönbe kerülök, ha feljelentenek.
Én másik városban élek, miért lenne szükségem az ő bankkártyájukra, az adataik nélkül, rádásul úgy, hogy nincsenek anyagi gondjaim. Ez egy borzasztóan morbid helyzet, és egy Örkény novellát megszégyenítő élethelyzet, de mégis, mit tehetek?
Mindketten 70 év felettiek.
Eleg elettelen sztori. No nem az jogy demensek hanem hogy hazkutatasrol hadovalsz, aztan meg hogy megtalaltad a kartyajukat. Feltetelezem a sztorid szerint elmentel hozzajuk, aminek ebben a helyzetben semmi ertelme. Megvadolnak es meghunyaszkodva elmesz hozzajuk bankkartyat keresni.
Vicces sztori..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!